Nieuws

Wil jij in actie komen voor vluchtelingen? Maak hier jouw eigen actiepagina aan en zamel geld in voor VluchtelingenWerk Nederland. Laat je sponsoren voor jouw sportieve actie, verzamel lege flessen en doneer het statiegeld, of vraag je verjaardagsgasten om een gift in plaats van een cadeau. Het maakt niet uit wat je doet. Jouw inzet telt!

Vluchtelingen lieten noodgedwongen alles achter: hun familie, vrienden, huis en baan. Wanneer zij in Nederland aankomen staat VluchtelingenWerk voor hen klaar. Als onafhankelijke organisatie komen wij op voor de rechten van vluchtelingen en asielzoekers en helpen hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland.

Persoonlijke verhalen

  • 'Ha, meneer Salah, daar ben je weer!' Op het kantoor van VluchtelingenWerk in het asielzoekerscentrum in Rotterdam is Salah een goede bekende. Bijna dagelijks komt hij langs om te informeren of zijn gezin al naar Nederland mag komen. Hij maakt zich grote zorgen om zijn gezin. Op de grote dag van hun hereniging reizen we met hem mee naar Schiphol en volgen het gezin in de weken die daarna volgen.

    Lees verder

In jouw regio

De vijf regionale stichtingen van VluchtelingenWerk Nederland staan hieronder op de kaart. Klik op deze kaart om naar een regiopagina te gaan.