Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wij betrekken je graag bij ons werk. Wil je onze maandelijkse update met nieuws, persoonlijke verhalen en bijzondere acties niet missen? Hieronder schrijf je je in voor onze digitale nieuwsbrief. Nieuwsgierig? Bekijk een voorbeeld.

?VluchtelingenWerk Nederland gaat zorgvuldig om met je privacy

Persoonlijk verhaal

woensdag 4 oktober 2017

Banenmarkt op 14 oktober in Hilton Amsterdam. Voor statushouders die in horeca of een hotel willen werken

Op 14 oktober organiseert het Hilton Amsterdam, in samenwerking met VluchtelingenWerk en andere partijen, een banenmarkt. Voor alle statushouders die meer willen weten over werken in de horeca, het hotelwezen en andere functies binnen het hotel. Denk aan speed meets, CV check en veel informatie. Dit is een uniek kijkje binnen een Hilton hotel! Het zou daarom fijn als jullie hier mogelijk geinteresseerde cliënten op willen wijzen.

De banenmarkt zal plaatsvinden van 13.00 uur tot 16.00 uur op Apollolaan 138 (Amsterdam-Zuid). De bijeenkomst is in het Nederlands en/of Engels. Het helpt als kandidaten een CV meenemen. Aanmelden kan door naam, woonplaats en CV (als je deze hebt) te sturen naar hilton@vluchtelingenwerk.nl. We zien geinteresseerde statushouders graag de 14e in Amsterdam!

Let op: er is geen reiskostenvergoeding beschikbaar

NB. De banenmarkt is weliswaar alleen bij het Hilton in Amsterdam, maar vertegenwoorders van de volgende Hilton-vestigingen in Nederland zullen ook aanwezig zijn: Hilton Amsterdam Airport Schiphol; Waldorf Astoria Amsterdam; Hilton Garden Inn Leiden; Hilton Royal Parc Soestduinen; Hilton The Hague; Hilton Rotterdam.

 

Deel dit met anderen