Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wij betrekken je graag bij ons werk. Wil je onze maandelijkse update met nieuws, persoonlijke verhalen en bijzondere acties niet missen? Hieronder schrijf je je in voor onze digitale nieuwsbrief. Nieuwsgierig? Bekijk een voorbeeld.

?VluchtelingenWerk Nederland gaat zorgvuldig om met je privacy

Persoonlijk verhaal

woensdag 7 december 2016

Jumbo bezorgt vluchtelingen kerstboodschappen

Supermarktketen Jumbo zorgt ook dit jaar voor een mooie kerst! VluchtelingenWerk Nederland krijgt 1.000 cadeaukaarten aangeboden om aan vluchtelingen uit te delen.

Smakelijk kerstdiner

De 1.000 vouchers zijn in de omgeving van Leiden en Utrecht verspreid en hebben een waarde van € 25,-. Hiermee kan een gezin van 4 à 5 personen een smakelijk kerstdiner op tafel zetten. Naast de cadeaukaart wordt er ook een suggestie voor een kerstmenu gegeven.

Kerst met Jumbo

Samen met VluchtelingenWerk en andere organisaties zet Jumbo zich graag in om voor een ieder die dat nodig heeft een fijne kerst te zorgen. In 2015 bijvoorbeeld konden klanten van Jumbo een kerstdiner aan een vluchtelinggezin doneren en in 2014 bood de supermarktketen aan duizenden vluchtelingen een gratis kerstpakket aan. Kijk voor meer informatie op jumbo.com.

 

Deel dit met anderen

Kom in actie voor vluchtelingen op Koningsdag 2018