Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wij betrekken je graag bij ons werk. Wil je onze maandelijkse update met nieuws, persoonlijke verhalen en bijzondere acties niet missen? Hieronder schrijf je je in voor onze digitale nieuwsbrief. Nieuwsgierig? Bekijk een voorbeeld.

?VluchtelingenWerk Nederland gaat zorgvuldig om met je privacy

Persoonlijk verhaal

woensdag 1 november 2017

SAMEN! Dialoogprogramma bij VluchtelingenWerk Schiedam

VluchtelingenWerk Schiedam heeft het genoegen u uit te nodigen voor haar dialoogprogramma van woensdag 8 november, vanaf 18.00 uur. Het thema van onze dialoogtafels is: SAMEN! Deze avond wordt in de kantoorruimte van VluchtelingenWerk gehouden, 's-Gravelandseweg 565 in Schiedam. De ruimte is vanaf 18.00 uur open, met koffie, thee en wereldhapjes. Het programma start om 18.30 uur.

Samen & dialoog!

In Schiedam zijn veel organisaties en mensen actief om nieuwe Schiedammers, in het bijzonder vluchtelingen, te helpen bij hun integratie. Denk hierbij aan een taal leren, kennis van de stad, een netwerk opbouwen, stageplek of (vrijwilligers)werk vinden. Deze gezamenlijke inspanningen zijn nodig om de uitdagingen van vandaag aan te gaan. De participatie van vluchtelingen is niet alleen een zaak van de nieuwe Schiedammers. We delen met elkaar niet alleen een taal, we delen ook een buurt, een stad en een land en daarbij ook een toekomstperspectief.

In het dialoogprogramma van 8 november gaan we met elkaar - nieuwe en oude Schiedammers - in gesprek over de noodzaak om samen te blijven zoeken naar wat ons verbindt, wat elkaar versterkt. En, kijkend naar de praktijk van alle dagen, verder te denken aan wat zouden we - weer samen - kunnen ondernemen om de stad ook de stad van de nieuwkomers te laten worden.

8 november

U bent op woensdag 8 november welkom! De deuren van VluchtelingenWerk zijn vanaf 18.00 uur open, naast koffie of thee, benutten we samen wereldhapjes. Om 18:30 uur start de dialoog.

Wilt u aan dit programma meedoen? We verzoeken u vriendelijk om zich aan te melden bij Margarita Mena, via een e-mail naar mmena@vluchtelingenwerk.nl

SAMEN! Dialoogprogramma bij VluchtelingenWerk
Woensdag 8 november, 18.00 uur
's-Gravelandseweg 565, 3119 XT Schiedam

Deel dit met anderen