Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wij betrekken je graag bij ons werk. Wil je onze maandelijkse update met nieuws, persoonlijke verhalen en bijzondere acties niet missen? Hieronder schrijf je je in voor onze digitale nieuwsbrief. Nieuwsgierig? Bekijk een voorbeeld.

?VluchtelingenWerk Nederland gaat zorgvuldig om met je privacy

Meer nieuwsberichten

Persoonlijk verhaal

donderdag 9 november 2017

Stagelopen bij VluchtelingenWerk? Wij hebben nog veel plek!

VluchtelingenWerk Zuidwest-Nederland is al jaren een gewaardeerde stageplaats voor 3de en 4de jaars studenten HBO- Sociaal Pedagogische Hulpverlening of Maatschappelijk Werk, voor 3de en 4de jaars HBO-Sociaal Juridische Dienstverlening of Recht en voor 3de en 4de jaars MBO- Sociaal Pedagogische Hulpverlening of Maatschappelijk Werk. Vanwege de instroom van vluchtelingen is er veel werk en zijn er bij ons in veel gemeenten nog boeiende en leerzame stageplaatsen vrij.

Of je nu in de Drechtsteden woont, in Goeree-Overflakkee,  in de buurt van Maassluis/ Den Haag/ Oud-Beijerland/ Leiden  of in Bollenstreek: in elke regio is nog volop plaats voor enthousiaste 3de of 4de jaars stagiaires. 
Kijk hier voor de openstaande vacatures:

https://www.vluchtelingenwerk.nl/zuidwestnederland/vacatures/stagiair-hbo-sociaal-pedagogische-hulpverlening-maatschappelijk-werk

https://www.vluchtelingenwerk.nl/zuidwestnederland/vacatures/stagiair-mbo-sociaal-pedagogische-hulpverlening-maatschappelijk-werk

https://www.vluchtelingenwerk.nl/zuidwestnederland/vacatures/stagiair-hbo-sociaal-juridische-dienstverlening

Deel dit met anderen