Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wij betrekken je graag bij ons werk. Wil je onze maandelijkse update met nieuws, persoonlijke verhalen en bijzondere acties niet missen? Hieronder schrijf je je in voor onze digitale nieuwsbrief. Nieuwsgierig? Bekijk een voorbeeld.

?VluchtelingenWerk Nederland gaat zorgvuldig om met je privacy

Persoonlijk verhaal

  • Vrijwilliger Yvonne begrijpt niet dat er mensen zijn die denken dat vluchtelingen hier voor de lol heenkomen.
    Yvonne :
    'Vluchten voor de lol? Hoe kun je zo redeneren?'
donderdag 7 december 2017

Stuur jij vluchtelingen ook een kaartje deze winter?

Duizenden vluchtelingen moeten deze feestdagen noodgedwongen zonder hun gezin doorbrengen. Wil jij hen, en andere vluchtelingen, een hart onder de riem steken? Stuur dan een 'Warm Hart'-kaart en laat weten dat je aan hen denkt!

Verscheurde gezinnen

Veel vluchtelingen raken tijdens hun vlucht gescheiden van hun geliefden en kinderen. Eenmaal in Nederland maken zij zich grote zorgen over hun achtergebleven dierbaren. Zolang zij in gevaar zijn, is er geen ruimte om een nieuw leven te beginnen.

Een steuntje in de rug

Dit najaar vragen wij daarom extra aandacht voor de duizenden vluchtelingen in Nederland die wachten op gezinshereniging. Door het schrijven van een ansichtkaartje laat je deze, en andere vluchtelingen weten dat zij er niet alleen voor staan. Vorig jaar was onze kaartenactie een groot succes en werden er meer dan 13.000 kaarten aangevraagd. Dit jaar hopen wij dat het er nóg meer worden.

Stuur dus een kaartje

Draag jij vluchtelingen ook een warm hart toe? Vraag dan een gratis 'Warm Hart'-ansichtkaart aan en stuur het kaartje naar ons terug. VluchtelingenWerk Nederland zal de ansichtkaarten vanaf eind dit jaar verspreiden over de verschillende asielzoekerscentra in Nederland. Want zonder je gezin ben je nergens thuis.

 

Zonder familie ben je nergens thuis... Stuur jij vluchtelingen een kaartje?

Deel dit met anderen