Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wij betrekken je graag bij ons werk. Wil je onze maandelijkse update met nieuws, persoonlijke verhalen en bijzondere acties niet missen? Hieronder schrijf je je in voor onze digitale nieuwsbrief. Nieuwsgierig? Bekijk een voorbeeld.

?VluchtelingenWerk Nederland gaat zorgvuldig om met je privacy

Persoonlijk verhaal

maandag 27 november 2017

Vluchtelingen uit Bernheze willen naar Madurodam. Stem en help hen!

Help de vluchtelingen in Bernheze aan een dagje Madurodam, alleen maar door een stem uit te brengen!

Dankzij de Stichting van Specsavers, een stichting zonder winstoogmerk, kunnen lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen, zoals een kinderboerderij, jeugdvereniging, bejaardentehuis of dierenambulance, financieel ondersteund worden. Zo geeft de stichting iets terug aan de lokale gemeenschap.

Maar liefst 80 vrijwilligers, mannen en vrouwen, jong en oud, fulltime baan of gepensioneerd, met of zonder partner, met diploma’s en/of levenservaring, hebben een warm hart voor de vluchtelingen in Bernheze. Wij wijzen de weg in het oerwoud van formulieren en regels, richten samen huizen in, leggen Nederlandse gewoontes uit, drogen tranen, leren zwemmen, koken, tuinieren, zoeken werk.

Wij willen graag een dagje naar Madurodam. Waar kun je Nederland beter leren kennen? Stem voor 30 november en help de vluchtelingen woonachtig in Bernheze met een mooi dagje uit.

https://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/oss/vluchtelingenwerk-bernheze_48703/

Alvast bedankt voor je stem!

Deel dit met anderen