Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wij betrekken je graag bij ons werk. Wil je onze maandelijkse update met nieuws, persoonlijke verhalen en bijzondere acties niet missen? Hieronder schrijf je je in voor onze digitale nieuwsbrief. Nieuwsgierig? Bekijk een voorbeeld.

?VluchtelingenWerk Nederland gaat zorgvuldig om met je privacy

Persoonlijk verhaal

  • Ilustrator Marit Törnqvist is initiatiefnemer van 'Een boek voor jou'.
    Marit (53) :
    'Het boek is als een brug tussen onze culturen'
vrijdag 15 juli 2016

VluchtelingenWerk ontvangt Prijs van de Europese Burger

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in azc Azelo heeft directeur Dorine Manson de Prijs voor de Europese Burger in ontvangst mogen nemen voor de inzet van onze vrijwilligers. De Nederlandse Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik reikte de prijs uit.

De Prijs van de Europese Burger wordt jaarlijks door het Europees Parlement toegekend aan maximaal vijftig personen en organisaties in de EU die zich verdienstelijk hebben gemaakt op het vlak van Europese samenwerking. Projecten komen in aanmerking voor de prijs na genomineerd te zijn door een Europarlementariër. Dat gebeurde in ons geval door CDA-Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik.

In haar dankwoord roemde Dorine de inzet van de vrijwilligers en droeg de prijs aan hen op. Alle vrijwilligers worden van harte gefeliciteerd met deze prachtige erkenning van het Europees Parlement.

Deel dit met anderen