Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wij betrekken je graag bij ons werk. Wil je onze maandelijkse update met nieuws, persoonlijke verhalen en bijzondere acties niet missen? Hieronder schrijf je je in voor onze digitale nieuwsbrief. Nieuwsgierig? Bekijk een voorbeeld.

?VluchtelingenWerk Nederland gaat zorgvuldig om met je privacy

Persoonlijk verhaal

dinsdag 5 december 2017

VluchtelingenWerk Wageningen werkt stevig samen met andere organisaties

14 organisaties in Wageningen werken samen om goede zorg en begeleiding te bieden aan de Wageningse inwoners. VluchtelingenWerk Wageningen is een van die partijen.

Deze 14 partijen hebben onder de vlag van samenwerkingsverband ‘Welsaam’ vier contracten met de gemeente ondertekend voor de vier categorieën van de aanbestedingen binnen Samen Wageningen.  Welsaam geeft per 1 januari 2018 uitvoering aan de preventieve hulp en ondersteuning binnen het beleid Samen Wageningen.

De kracht van die samenwerking is dat hulp en ondersteuning straks meer op elkaar worden afgestemd, ook met partijen buiten Welsaam. Zo worden inwoners nog beter geholpen. Ook gaan de partijen gebruik maken van elkaars locaties. Dan kunnen activiteiten daar worden georganiseerd, waar de mensen wonen die er gebruik van willen maken. Ook zijn er ideeën om buurtpunten in te richten, waar jong en oud binnen kan lopen. Zo kunnen inwoners elkaar meer ontmoeten, gewoon voor een kop koffie of omdat ze een leuk initiatief willen uitwerken met anderen.

Lees verder op de site van gemeente Wageningen.

Deel dit met anderen

Kom in actie voor vluchtelingen op Koningsdag 2018