Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wij betrekken je graag bij ons werk. Wil je onze maandelijkse update met nieuws, persoonlijke verhalen en bijzondere acties niet missen? Hieronder schrijf je je in voor onze digitale nieuwsbrief. Nieuwsgierig? Bekijk een voorbeeld.

?VluchtelingenWerk Nederland gaat zorgvuldig om met je privacy

Persoonlijk verhaal

woensdag 17 januari 2018

Welkom Hier Festival, doen we samen!

Het Welkom Hier Festival laat het menselijke gezicht van de stad Rotterdam zien! Oude en nieuwe Rotterdammers ontmoeten elkaar, solidariteit wordt weer zichtbaar en we luisteren naar de stem van vluchtelingen! Kom op zaterdag 20 januari 2018 naar het festival in theater Zuidplein, van 14.00 tot 22.00 uur. De toegang gratis. En natuurlijk is op dit feest van de solidariteit iedereen van harte welkom.

Met het organiseren van Welkom Hier festivals streven we naar verbinding: Nederlanders met nieuwkomers, mensen die iets willen doen met mensen die al aan de slag zijn gegaan, nieuwe initiatieven van en voor vluchtelingen met bestaande instanties. En mensen die hun ervaringen, ideeën en mogelijke zorgen met elkaar willen delen. De contacten die hier ontstaan versterken de lokale kracht voor de opvang en integratie van vluchtelingen en zijn een handreiking naar de directe omgeving.

Diversiteit

Kom op zaterdag 20 januari naar Theater Zuidplein in Rotterdam! Tijdens het gratis festival kunnen alle Rotterdammers kennismaken met de vele initiatieven en activiteiten voor en met vluchtelingen in de stad. Samen laten we zien dat Rotterdam solidair is met vluchtelingen. Zowel in de middag als de avond is er een podiumprogramma in de grote zaal waarin de culturele diversiteit van Rotterdam centraal staat. U kunt rekenen op muziek, inspirerende verhalen, films, dichters, theater, eten en drankjes, een initiatievenmarkt en kinderactiviteiten.

De organisatie van Welkom Hier is in handen van onder meer Justice & Peace, de gemeente Rotterdam en VluchtelingenWerk. Klik hier voor het programma.

Deel dit met anderen