Word vrijwilliger

Door de verschrikkelijke gebeurtenissen in Afghanistan, is de belangstelling voor vrijwilligerswerk momenteel overweldigend groot. Dat is fantastisch om te zien! Het aanbod van betrokken mensen om als vrijwilliger te komen helpen op de noodopvanglocaties is zelfs zó groot, dat we daar momenteel geen extra vrijwilligers meer kunnen plaatsen.

Wel zijn er andere locaties van VluchtelingenWerk, zoals op bestaande AZC's, waar andere vluchtelingen jouw hulp hard nodig hebben! Ook daar wonen mensen die gevlucht zijn voor oorlog en geweld.  Wil je je voor deze vluchtelingen inzetten? 

Zoek vrijwilligerswerk in jouw buurt >

Wat verwachten wij?

Om de professionaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, zoeken wij doorgaans naar mensen die minimaal een dag per week beschikbaar zijn - tijdens kantoortijden - en zich idealiter minimaal een jaar kunnen inzetten. Wij hebben een uitgebreid scholingsaanbod en professionele krachten om je te ondersteunen. 

Steun Afghanen met een gift

Is vrijwilligerswerk toch niet wat je zoekt, dan kun je ons werk voor Afghaanse vluchtelingen natuurlijk ook steunen met een gift! VluchtelingenWerk is een non-profitorganisatie en afhankelijk van donaties.

 Doneer >> 

Start een sponsoractie

Wil jij in actie komen voor vluchtelingen? Maak jouw eigen actiepagina aan en zamel geld in voor VluchtelingenWerk Nederland. Laat je sponsoren voor jouw sportieve actie, verzamel lege flessen en doneer het statiegeld of vraag je verjaardagsgasten om een gift in plaats van een cadeau. Het maakt niet uit wat je doet. Jouw inzet telt!