Bakkie Doen? shop: je eigen bakkie!

Met een kopje koffie overbrug je werelden en verdwijnen vooroordelen. Maak nu je Bakkie Doen? ervaring helemaal compleet met écht goede koffie in een bijzondere mok.

Bakkie Doen? mok

Met deze mok smaakt jouw koffie (of thee) net een beetje beter. Want deze mok staat symbool voor de verbinding in Nederland en geeft vluchtelingen net dat steuntje in de rug dat zij nodig hebben om een plekje te vinden in de Nederlandse samenleving.

Bestel de mok >>

Wakuli koffie

Met Wakuli koffie drink jij eerlijke koffie. Koffie waarbij de koffieboeren in ontwikkelingslanden niet worden uitgebuit, de handel transparant is en die bijdraagt aan duurzaamheid. Je kunt zelf je eigen smaak en maling bepalen. Hiermee steun je vluchtelingen in Nederland want van iedere bestelling doneert Wakuli 25% aan VluchtelingenWerk.

Bestel Wakuli koffie >>

Bakkie steun

Met jouw donatie help je vluchtelingen een weg te vinden in de Nederlandse samenleving. VluchtelingenWerk ondersteunt daarbij van aankomst tot toekomst.
Als dank voor jouw bijdrage ontvang je nu gratis het Bakkie Doen? koffiereceptenboekje met recepten en koffierituelen van over de hele wereld. En je ontdekt 1 ding: koffie staat universeel voor verbinding, waar ook ter wereld.

Doe een gift >>