donderdag 20 oktober 2016

George Arakel te gast bij de tweede groep VIPers!

De tweede groep van het project VIP (Vluchtelingen Investeren in Participeren) is onlangs gestart met de 8-weekse training.

Dit keer wordt de training gehouden in de Singelkerk in Utrecht. Er worden weer tal van interessante workshops georganiseerd om de 16 vluchtelingen klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

Afgelopen dinsdag was George Arakel te gast. Hij kwam als asielzoeker in 1997 in Nederland. Hij is expert op het gebied van etnische diversiteit en beeldvorming. Hij is de oprichter en hoofdredacteur van voorbeeld-allochtoon.nl, columnist, organisator van EVI Shares, ondernemer, schrijver, spreker en uitgever. Hij begon met Voorbeeld Allochtoon om verandering teweeg te brengen en inspirators een podium te bieden. Ook is hij auteur van het boek 'Persoonlijk succes is een keuze'.

Personal branding

Hij heeft de deelnemers vertelt over personal branding en hoe je je kan onderscheiden. Hij adviseerde dat je altijd je doel in de gaten moet houden en dat je soms ook teveel hooi op je vork moet nemen om erachter te komen wat je nu echt leuk vindt om te doen.

In de middag was er een interessante teambuildingssessie voor de VIP coaches onder leiding van Loekie Cornelissen-Mooijman. De middag werd afgesloten met een overheerlijke Afghaanse maaltijd, gemaakt door Gatra Peshtaz.

Je bent zo mooi anders dan ik
Natuurlijk niet meer of minder
Maar zo mooi anders
Ik zou je nooit anders dan anders willen

Heb je vragen over dit project neem dan contact op onze projectcoordinator Gatra Peshtaz, e-mailadres gpeshtaz@vwmn.nl of via telefoonnummer 06-10002278.

Deel dit met anderen