woensdag 18 april 2018

Hilton Meet & Greet op zaterdag 26 mei in Rotterdam

> Heb jij een vluchtelingenachtergrond?

> Wil jij meer weten over werken in een hotel in Nederland?

> Wil jij in gesprek gaan met recruiters van Hilton?

> Of wil je een CV-check?

Naast Hilton en VluchtelingenWerk doen de volgende partners aan het event mee:


De meesten van hen zijn op 26 mei aanwezig, dus je kunt ook met hen kennismaken.  
 

Kom dan naar de Hilton Meet & Greet op zaterdag 26 mei in Hilton Rotterdam. Je bent welkom tussen 13:00 en 16:00 uur. Het gaat om een meet & greet met recruiters van alle afdelingen van Hilton, dus om het kennismaken met werken in hotels in Nederland. Bekijk hier het verslag van de vorige keer (14 oktober 2017).

Waarom organiseren we deze bijeenkomst?

VluchtelingenWerk Nederland wil de arbeidsparticipatie van vluchtelingen duurzaam verhogen. Juist in de hotelsector vinden velen vaak hun eerste betaalde baan. Je kunt er banen vinden als manager, schoonmaker, receptiemedewerker, kok en in de bediening. Bovendien zijn er op dit moment veel vacatures in deze sector en zijn werkgevers actief op zoek naar gemotiveerde nieuwe collega’s.

Hilton wil graag een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling en opleiding van getalenteerde  en gemotiveerde werkzoekenden die hun toekomst in de gastvrijheidsindustrie zien en een passie hebben voor het vak.

Meer informatie

Recruiters van (bijna) alle vestigingen van Hilton Nederland en van verschillende afdelingen zijn vertegenwoordigd. Hilton heeft vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Schiphol, Den Haag. Leiden en Soestduinen.

Hilton nodigt op 26 mei ook enkele andere partners uit waarmee wordt samengewerkt, zoals Werken in een Hotel en EW Facility Services. Met hen kun je ook in gesprek. Daarnaast zijn er korte workshops die worden verzorgd door Hilton.

Voor eventuele vragen (dus niet voor aanmeldingen) kun je mailen naar hilton@vluchtelingenwerk.nl

Deel dit met anderen