vrijdag 29 december 2017

Kortingsbon in Postcode Loterij Voordeelagenda 2018

Het werk van VluchtelingenWerk wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij. Elk jaar geeft de Nationale Postcode Loterij haar deelnemers een jaaragenda cadeau, boordevol voordeel! Ook VluchtelingenWerk biedt de deelnemers als bedankje voor hun steun en vertrouwen een mooie korting aan. Onze duurzame solar stappenteller is voor hen extra voordelig: handig als je in 2018 meer wilt bewegen!

De duurzame solar stappenteller is te koop in onze webshop. De stappenteller is normaal € 7,50 euro, maar met de unieke kortingscode uit de agenda krijgen belangstellenden € 2,50 euro korting. Doordat de batterij van deze stappenteller steeds weer wordt opgeladen met behulp van zonne-energie wordt het milieu flink gespaard t.o.v. een stappenteller met schadelijke wegwerp batterijen. In de webshop zijn meer duurzame cadeautjes te vinden. De opbrengsten ervan komen ten goede aan ons werk voor vluchtelingen en asielzoekers in Nederland.

Voordeelagenda 2018

De voordeelagenda is tussen 5 en 12 december 2017 verstuurd aan de deelenemers van de Nationale Postcode Loterij. Lees hier meer over de agenda.


 

Deel dit met anderen