maandag 5 november 2018

Laatste week om in te schrijven voor Hilton Meet & Greet op 17 november in Hilton Schiphol

Heb jij een vluchtelingenachtergrond? Wil jij meer weten over werken in een hotel in Nederland? Wil jij in gesprek gaan met recruiters van Hilton? Of wil je een CV-check?

Naast Hilton en VluchtelingenWerk doen de volgende partners aan het event mee:


Een aantal van deze partners is op 17 november aanwezig, dus je kunt ook met hen kennismaken.  
 

Kom dan naar de Hilton Meet & Greet op zaterdag 17 november in Hilton Schiphol (5 min. lopen vanaf het station/vliegveld). Je bent welkom tussen 13:30 en 16:00 uur. Het gaat om een meet & greet met recruiters van alle vestiging van Hilton, dus om het kennismaken met werken in hotels in Nederland. Er zijn vestigingen in Nederland in Amsterdam, Schiphol, Leiden, Rotterdam, Den Haag en Soestduinen.

Starbucks is ook aanwezig met een ''coffee tasting''. En geeft informatie over werken bij Starbucks en werft voor concrete vacatures. Deelnemers kunnen met recruiters van het bedrijf in gesprek die werven voor de vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, den Haag en Utrecht.

NB. Schiphol is op zaterdag 17 november niet bereikbaar per trein, maar wel met snelbussen vanaf stations in de omgeving. Kijk hier voor meer informatie
 

Aanmelden kan nog tot en met zaterdag 10 november. Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Deze bevestiging neem je geprint of op je telefoon mee naar de Meet & Greet. Helaas kun je zonder bevestiging niet deelnemen. We adviseren je om een paar prints van je CV (op papier) mee te nemen, zodat je die kunt gebruiken bij de gesprekken en eventueel kunt achterlaten bij recruiters.

Waarom organiseren we deze bijeenkomst?

VluchtelingenWerk Nederland wil de arbeidsparticipatie van vluchtelingen duurzaam verhogen. We doen dit onder andere in ons project VIP (Vluchtelingen Investeren in Participeren) waar deelnemers worden voorbereid op de arbeidsmarkt. Deze bijeenkomst ligt in het verlengde daarvan al staat de Hilton-bijeenkomst natuurlijk open voor iedere vluchteling die geïnteresseerd is in werken in de Horeca.

Starbucks is aanwezig met een ''coffee tasting''. En geeft informatie over werken bij Starbucks en werft voor concrete vacatures.   
Deelnemers kunnen met recruiters van het bedrijf in gesprek die werven voor de vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, den Haag en Utrecht.

Schiphol is op 17 november niet bereikbaar per trein, maar wel prima met snelbussen vanaf stations in de omgeving.
https://www.ns.nl/reisinformatie/werk-aan-het-spoor.

Juist in de hotelsector vinden velen vaak hun eerste betaalde baan. Je kunt er banen vinden als manager, schoonmaker, receptiemedewerker, kok en in de bediening. Bovendien zijn er op dit moment veel vacatures in deze sector en zijn werkgevers actief op zoek naar gemotiveerde nieuwe collega’s. Hilton wil graag een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling en opleiding van getalenteerde  en gemotiveerde werkzoekenden die hun toekomst in de gastvrijheidsindustrie zien en een passie hebben voor het vak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie

  • Recruiters van (bijna) alle vestigingen van Hilton Nederland en van verschillende afdelingen zijn vertegenwoordigd. Hilton heeft vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Schiphol, Den Haag. Leiden en Soestduinen.
  • Hilton nodigt op 17 november ook partners uit waarmee wordt samengewerkt. Dit keer zijn dat Werken in een Hotel en Starbucks. Met hen kun je ook in gesprek.
  • Het gaat om een meet&greet, dus om het kennismaken met werken in de horeca in Nederland. Je bent dus niet alleen welkom als je wilt solliciteren bij Hilton, maar zeker ook als je je alleen wilt oriënteren op werken in de horeca.
  • Voor eventuele vragen (dus niet voor aanmeldingen) kun je mailen naar hilton@vluchtelingenwerk.nl
  • Voor actuele vacatures bij Hilton zie: www.jobs.hilton.com

Deel dit met anderen