vrijdag 4 mei 2018

Terugblik: vlogger Hala bezoekt koningsdagsacties voor vluchtelingkinderen

Op Koningsdag werden er door heel het land acties gevoerd voor vluchtelingkinderen. Kinderen en volwassenen deelden hun koningsdagopbrengst met kinderen die alles achter moesten laten. Onze vlogger Hala (16) bezocht de koningsdagactie van de 7-jarige Sheila in Soest. VluchtelingenWerk vindt het heel bijzonder dat mensen zich op deze manier inzetten voor vluchtelingen in Nederland. Benieuwd naar de reacties van bezoekers? Bekijk het filmpje!

In actie voor vluchtelingkinderen op Koningsdag!

Onze steun aan vluchtelingkinderen

VluchtelingenWerk Nederland heeft dit jaar extra aandacht voor de situatie van vluchtelingkinderen in Nederland. Lees hier op welke manier wij ons voor hen inzetten.

Start ook een actie!

Het hoeft geen Koningsdag te zijn om in actie te komen voor vluchtelingen in het algemeen of voor vluchtelingkinderen in het bijzonder. Via de website actievoorvluchtelingenwerk.nl kun je het hele jaar door acties aanmaken! Wat je gaat doen, bepaal je zelf. Misschien is een sportieve, creatieve of culinaire actie iets voor jou? Maak een actie aan en zet je in voor vluchtelingen in Nederland!

 

 

Deel dit met anderen