vrijdag 6 maart 2020

VluchtelingenWerk ontvangt 10 miljoen euro van de Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij keert dit jaar een recordbedrag van ruim 376 miljoen euro uit aan 123 goededoelenorganisaties, waaronder VluchtelingenWerk Nederland. Dit maakte de grootste goededoelenloterij van Nederland bekend tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala op 4 maart in Carré te Amsterdam.

Blijven opkomen voor vluchtelingen

Dankzij de 3 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij kan VluchtelingenWerk blijven opkomen voor de rechten van vluchtelingen en hen helpen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. De helft van ieder lot van de Postcode Loterij gaat rechtstreeks naar goede doelen op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, mensenrechten, natuurbescherming, milieu en sociale cohesie in Nederland.

De samenleving wint altijd

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen. VluchtelingenWerk kan al 30 rekenen op de trouwe steun van de Loterij. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 6,2 miljard euro aan mens en natuur gegeven.

Bedankt!

VluchtelingenWerk Nederland bedankt de Postcode Loterij en alle deelnemers voor hun steun. Met het geld dat de organisatie ontvangt, is onze onafhankelijkheid gewaarborgd.


 

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons via: