, 11 november 2020

Bekijk dit mooie filmpje over Time4You

Het project Time4You is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van donateurs van VluchtelingenWerk.

Time4You versterkt vluchtelingenkinderen

Overleefstand

In Nederland groeien duizenden vluchtelingkinderen op in asielzoekerscentra. Ze zijn zich bewust van hun kwetsbare positie en maken zich zorgen over de toekomst. Daardoor lukt het niet om de draad van hun leven weer op te pakken en blijven ze vaak in de ‘overleefstand’ staan.

Leuke activiteiten

Het project Time4You van VluchtelingenWerk Nederland informeert kinderen en jongeren over allerlei onderwerpen die hen aangaan. Soms in de vorm van voorlichting, maar ook tijdens leuke, ontspannen activiteiten. We informeren ze o.a. over de asielprocedure, kinderrechten en het leven in Nederland. Daarnaast helpen we bij concrete problemen en bieden we juridische ondersteuning. 

Nieuwe toekomst

Zo werkt Time4You aan het versterken van de kracht van vluchtelingkinderen. Het helpt hen om uit de ‘overleefstand’ te komen en zich te richten op een nieuwe toekomst.

Lees meer over Time4You >>

Bied Afghanen bescherming

VluchtelingenWerk Nederland roept het Nederlandse kabinet op om Afghaanse vluchtelingen de bescherming te bieden die zij nu heel hard nodig hebben. Help ook mee en laat je stem horen!
Teken nu de petitie