Gemeenten & Professionals, 13 februari 2015

Actief naar Werk: ondersteuning bij het zoeken naar werk of studie

VluchtelingenWerk Zuidvleugel coacht, begeleidt en traint jongeren die op zoek zijn naar werk of een opleiding. Zoek je werk of wil je verder leren? Weet je niet hoe je je zoektocht moet beginnen of wat je precies leuk vindt? Wil je advies over je cv of over hoe je een sollicitatiebrief opstelt? Wil je meer ondersteuning en tips voor het aangaan van sollicitatiegesprekken? Wil je wat zekerder van jezelf zijn en hulp in jezelf presenteren?

Wij kunnen jou helpen bij het zoeken naar werk of een opleiding. Als je je aanmeldt voor het project 'Actief naar Werk' kun je gratis meedoen aan een aantal trainingen en workshops waarin we je helpen om je kwaliteiten te ontdekken en hoe je deze goed in je sollicitaties kunt presenteren. Daarnaast kun je ook individuele begeleiding krijgen van een jobcoach die samen met jou op zoek gaat naar een baan of opleiding die bij je past.

 

Actief naar Werk is er voor alle jongeren met een geldig legitimatiebewijs tussen de 18 en 27 jaar die wonen in Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht of Zwijndrecht. 

 

Heb je interesse of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Angelique Nelen via anelen@vwzuidvleugel.nl of 078-6399333.

 

Actief naar Werk wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds en het VSB Fonds