Gemeenten & Professionals, 6 december 2019

Een fikse wandeling... En dan aan de borrel!

Het team van VluchtelingenWerk Oegstgeest telt geen stilzitters. Het is een team van aanpakkers en doeners. Nationale Vrijwilligersdag werd dan ook niet gevierd door taart te eten en zitvlees te kweken, maar met een frisse, fikse wandeling op eiland Koudenhoorn, Warmond.
placeholder

Okay: eerlijk is eerlijk. Na de wandeling werd er wel gezeten door het team van teamleider Bas de Visser. En geborreld. Maar daar zijn geen foto's van.
Tijdens de borrel kregen drie vrijwilligers een attentie omdat zij lang voor VluchtelingenWerk actief zijn. Sjef Gussenhoven is al tien jaar actief, Dik Sanders en Leo Thijssen staan al vijf jaar nieuwkomers in Oegstgeest met raad en daad bij. De drie kregen uit handen van senior teamleider Annette van Lookeren een beeldje van Moving People.

VluchtelingenWerk is een vrijwilligersorganisatie. Landelijk heeft de organisatie 12.500 vrijwilligers die zich soms dag in dag uit, jaar in jaar uit, bekommeren om nieuwkomers bij hen in de straat, de wijk of de gemeente. VluchtelingenWerk Oegstgeest is super blij met het geweldige werk dat onze vrijwilligers verrichten. Niet alleen rond Nationale Vrijwilligersdag. Elke dag!