Gemeenten & Professionals, 10 november 2020

Kantoorruimte en vergaderruimte te huur in Eindhoven

Op een centrale plek in Eindhoven in het regiokantoor van VluchtelingenWerk Zuid-Nederland is er kantoorruimte en vergaderruimte te huur voor sociaal maatschappelijke organisaties.
placeholder

Kronehoefstraat 19 Eindhoven
Het kantoorgebouw aan de Kronehoefstraat 19 ligt aan de rondweg van Eindhoven in één van de meest bruisende delen van Eindhoven en nabij de John F. Kennedylaan. Vlakbij de dynamische omgeving van de Woenselse Markt te Eindhoven, biedt VluchtelingenWerk Zuid Nederland zijn per 1 januari 2021 in haar bedrijfspand een aantal kantoorruimtes te huur aan voor sociaal maatschappelijke organisaties. Hier werken ervaart als zeer prettig door onder meer een receptie met narrowcasting bewegwijzering, 2 nabijgelegen parkeerterreinen en de keuze uit twee verschillende opties van kantoorruimtes die u kunt huren.
- Optie A, met een totaal vloeroppervlakte van ca. 210m².
- Optie B, met een totaal vloeroppervlakte van ca. 290m².
In overleg zijn de kantoorruimtes binnen de aangegeven opties ook in delen te huur.

De kantoorruimte in het kort
* Ruime entree;
* Mogelijkheid toe het voeren van een gezamenlijke receptie;
* Airco aanwezig;
* Goede bereikbaarheid;
* Inclusief schoonmaakfaciliteit;
* Beschikking over een huismeester;
* Gezamenlijk gebruik van toiletten en keuken;
* Het gebruik/de koop van bestaand kantoormeubilair is bespreekbaar.
Optie A: 8 Kantoor/werkruimtes op de begane grond bestaande uit 7 kantoorruimtes (ca. 20m²) en een ruime vergaderruimte (ca. 40m²).
Optie B: 8 kantoor/werkruimtes op de 1e etage, bestaande uit 4 grote werkruimtes (ca. 45m²) en 4 kantoorruimtes (ca. 20m²).

Download hier de Flyer met alle informatie en de plattegronden

Bereikbaarheid kantoorgebouw Kronehoefstraat
Auto - Het pand ligt goed bereikbaar aan de rondweg van Eindhoven, vlakbij de John F. Kennedylaan en nabij de A50 en A2. Het pand heeft een gezamenlijke parkeervoorziening van 15 parkeerplaatsen. En op ± 100m afstand ligt een gratis parkeerterrein waar altijd ruimte is om te parkeren.
OV - Je bereikt het kantoorpand binnen 15 minuten te voet vanaf station Eindhoven en loopt er vanaf station Strijp-S in ongeveer 10 minuten naartoe. Natuurlijk stopt de bus ook vlakbij waarna het nog 5 minuten lopen is.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Kaveh Pour, Regiomanager VluchtelingenWerk Zuid-Nederland T: 06-46767890 E: kpour@vluchtelingenwerk.nl

Kijk hieronder voor een foto-impressie.