Gemeenten & Professionals, 15 juli 2020

Leuke workshops tijdens Partyweek in Maassluis

Tijdens de laatste week van de zomervakantie – woensdagochtend 26, donderdagochtend 27 en vrijdagochtend 28 augustus – verandert Theater Koningshof in een echt doe-centrum voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Het is dan weer partyweek in Maassluis!
placeholder

Dit jaar is er tijdens de Partyweek op dinsdagochtend 25 augustus een extra ochtend gepland bij de Voedselbank Maassluis en op maandagmiddag een superleuke film in Cinema Koningshof.
VluchtelingenWerk is ook aanwezig en wij bieden een aantal gratis kaarten aan. Je kunt je hiervoor melden op het kantoor van VluchtelingenWerk. Wees er snel bij!

Leuke workshops

Je kunt je tijdens de Partyweek voor alle onderdelen apart inschrijven. Er zijn iedere dag verschillende leuke workshops en andere activiteiten te doen op het gebied van theater, dans, muziek, creatief, koken en sport & spel. 
Het programma van de Partyweek is iedere dag van 09.00 – 12.30 uur. Op de laatste dag is er een feestelijke afsluiting van 12.30 – 13.30 uur voor alle kinderen die aan (een van) deze dagen hebben deelgenomen.

Meer informatie over kaartverkoop? Kijk op de website van de Koningshof: https://www.theaterkoningshof.nl