Gemeenten & Professionals, 4 oktober 2021

Maak jij Ridderkerkers wegwijs?

Ridderkerk telt al veel vrijwilligers, toch missen we jou nog! Vrijwillige inzet is van groot belang. Het biedt iets extra's aan de samenleving. Vrijwilligerswerk verbindt, geeft plezier en voldoening en brengt je in contact met mensen die je anders nooit zou hebben ontmoet. Het maakt het leven en de omgeving mooier, warmer, completer en rijker. Werk jij ook mee om Ridderkerk nog mooier te maken?  
placeholder

VluchtelingenWerk Ridderkerk doet samen met andere maatschappelijke organisaties mee aan de landelijke actie van Mensen Maken Nederland, van Platform Vrijwillige Inzet (www.nov.nl). Mensen maken Nederland is een initiatief om meer en nieuwe mensen uit te nodigen zich vrijwillig in te zetten voor de samenleving.

Wat is jouw talent?

De vrijwilligers van VluchtelingenWerk Ridderkerk zijn goud waard en zij zoeken enthousiaste collegavrijwilligers! Om nieuwkomers te helpen hun weg te vinden in Ridderkerk en een leven op te bouwen. Vrijwilligers bij VluchtelingenWerk begeleiden hen bij hun huisvesting, integratie en bij juridische vragen. Ben je een denker of juist een doener? Houd je van spitten naar details of bewaar je liever het overzicht? Onze vrijwilligers hebben verschillende talenten en we kijken dan ook samen welk vrijwilligerswerk het beste bij jou past. Kijk bij onze vacatures wat jij kunt doen of mail/bel voor meer info: ridderkerk@vluchtelingenwerk.nl / tel: 0180-433775 en vraag naar teamleider Djannah Ollong.

De posters en advertenties van VluchtelingenWerk en andere organisaties zijn te bewonderen bij het Jorishof in het Winkelhart van Ridderkerk!