Gemeenten & Professionals, 9 december 2019

Taart en mooie woorden

Rond Nationale Vrijwilligersdag zetten wij onze tweeduizend vrijwilligers in Zuidwest-Nederland in het zonnetje. Allemaal. Stuk voor stuk. Als dank voor hun inzet. Voor onze organisatie, maar vooral voor alle vluchtelingen die op hartverwarmende wijze worden ondersteund.
placeholder

Ons team in Brielle vierde vrijwilligersdag woensdag 4 december met taart. Veel taart. Er werden ervaringen uitgewisseld en ‘gewoon’ gekletst. Het was heel gezellig. Daarnaast waren er mooie woorden. Voor al onze vrijwilligers, maar vooral voor Joan van den Ouwelant. Zij is al 15 jaar voor ons actief en kreeg als attentie een beeldje van Moving People.

VluchtelingenWerk is een vrijwilligersorganisatie. Landelijk heeft de organisatie 12.500 vrijwilligers die zich soms dag in dag uit, jaar in jaar uit, bekommeren om nieuwkomers bij hen in de straat, de wijk of de gemeente. VluchtelingenWerk Brielle is super blij met het geweldige werk dat onze vrijwilligers verrichten. Niet alleen rond Nationale Vrijwilligersdag. Elke dag!