Gemeenten & Professionals, 4 juli 2022

VluchtelingenWerk in Lisse verrast met 1e plaats vrijwilligersprijs

placeholder
Een keer per jaar kent de gemeente Lisse vrijwilligersprijzen toe aan personen en groepen die zich langdurig belangeloos en op uitzonderlijke wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de Lissese gemeenschap. Op 24 juni jl. was VluchtelingenWerk Lisse aanwezig bij de uitreiking van deze prijzen, die plaatsvond op de Keukenhof. En wat bleek; de eerste prijs in de categorie ‘groepen’, was bestemd voor VluchtelingenWerk!
 
Christina Domincus, teamleider VluchtelingenWerk Lisse : 'Ik ben ongelooflijk trots op het team VluchtelingenWerk Lisse! Deze prachte prijs van de gemeente Lisse is echt een grote waardering voor vooral het team; zij zijn het die zich met grote betrokkenheid en goede zorg als vrijwilliger inzetten voor de vluchtelingen in Lisse. De cheque van 750 euro, die we als onderdeel van deze 1e prijs mochten ontvangen, gaan we besteden aan een mooi initiatief waarbij we zowel de groep vluchtelingen die we begeleiden als het team vrijwilligers in het zonnetje kunnen zetten.’

Wil jij je aansluiten bij het team in Lisse?

Christina is nog op zoek naar vrijwilligers die willen meebouwen aan de toekomst van vluchtelingen in Lisse. Bekijk of dit ook wat voor jou is:

Word maatschappelijk begeleider