Gemeenten & Professionals, 29 januari 2021

VluchtelingVakmensen - de Bevelanden

Het vinden van goed opgeleide vakmensen is geen eenvoudige zaak. Om die reden brengen wij onze vluchtelingen onder uw aandacht. Onder de vluchtelingen bevinden zich goed opgeleide vakmensen, met ervaring. Zij staan klaar om in uw bedrijf aan de slag te gaan.
placeholder

Bij VluchtelingenWerk kijken wij verder dan enkel een cv. Wij verdiepen ons in de talenten, de ambities en ook de ervaringen. We kennen de vluchteling vanaf het moment dat deze Nederland is binnengekomen en door ons wordt begeleid. Wij weten welk vlees we in de kuip hebben. Dat is belangrijk voor u om te weten. U kunt op ons vertrouwen als het om mensen en competenties gaat .

Een klein risico - een grote kans

Vluchtelingen willen zo snel als mogelijk aan de slag, bouwen aan een toekomst, zinvol bezig zijn, op eigen benen staan, eigen geld verdienen en niet leven van een uitkering.
Dat is wat de vluchteling wil. U wilt als werkgever een vakvrouw, vakman, een kei van een collega. Iemand die van aanpakken houdt. Dan bent u bij VluchtelingVakmensen aan het juiste adres. 'Onze' vluchteling is een harde werker die in de moeilijkste omstandigheden overeind is gebleven. Een mentaal sterke persoonlijkheid die geleerd heeft te kunnen overleven.

Bied haar/hem als maatschappelijk betrokken werkgever een kans! Dat kan via een stagekansplaats volledig risicovrij. U kunt  gedurende een periode 6 maanden ervaring opdoen met de vluchteling. Na deze periode van 6 maanden kunt u afscheid nemen van haar/hem. Maar eerlijk gezegd hebben wij een ander vervolg in gedachten. U kunt:

  • een arbeidsovereenkomst aanbieden;
  • een vervolgopleiding aanbieden met eventueel een vervolgstage.

Door een  stagekansplaats aan te bieden zijn voor u de risico's laag en de kans op een  goed opgeleide vakman hoog.

Bekijk hieronder de profielen van onze VluchtelingVakmensen.
Mocht de juiste persoon er niet bij zitten, meld het ons. Wij gaan dan voor u op zoek naar de meest geschikt vakman of -vrouw. Bel ons: 0113-820211 of e-mail naar:  vakmensen-zuidwest@vluchtelingenwerk.nl