Nieuws, 9 oktober 2017

Speciaal voor statushouders met horeca-ambities: 14/10 banenmarkt in Hilton Hotel

Op 14 oktober is er in het Hilton Amsterdam, in samenwerking met VluchtelingenWerk en andere partijen, een banenmarkt. Voor alle statushouders die meer willen weten over werken in de horeca, het hotelwezen en andere functies binnen het hotel. Denk aan speed meets, CV-check en veel informatie. Dit is een uniek kijkje binnen een Hilton hotel voor vluchtelingen.

De banenmarkt vindt plaats van 13.00 uur tot 16.00 uur op Apollolaan 138 (Amsterdam-Zuid). De bijeenkomst is in het Nederlands en/of Engels. Het helpt als kandidaten een CV meenemen. Aanmelden kan door naam, woonplaats en CV (als je deze hebt) te sturen naar hilton@vluchtelingenwerk.nl. We zien geinteresseerde statushouders graag 14 oktober in Amsterdam!

Let op: er is geen reiskostenvergoeding beschikbaar.

NB. De banenmarkt is weliswaar alleen bij het Hilton in Amsterdam, maar vertegenwoorders van de volgende Hilton-vestigingen in Nederland zullen ook aanwezig zijn: Hilton Amsterdam Airport Schiphol, Waldorf Astoria Amsterdam, Hilton Garden Inn Leiden, Hilton Royal Parc Soestduinen, Hilton The Hague, Hilton Rotterdam.