Nieuws, 29 juli 2015

Stem op onze advertentie

Rust zacht lieve Jasmin... Veel te jong is overleden: Amanuel...  Met deze advertentie gedenken wij alle vluchtelingen die overleden zijn bij hun zoektocht naar vrijheid en veiligheid. En erkennen wij het verdriet van de nabestaanden. Help ons mee deze advertentie onder de aandacht van een groot publiek te brengen!
placeholder

Stem NRC Charity Awards


Ga naar de site van de NRC Charity Awards en stem op deze advertentie. De winnende goede doelen krijgen de mogelijkheid om gratis te adverteren in NRC Handelsblad, nrc.next of NRC Weekend (totale advertentiewaarde ter waarde van 75.000 euro). Hiermee kunnen we dit schrijnende onderwerp extra voor het voetlicht brengen. Stem je ook op onze advertentie?

Waarom op deze advertentie stemmen?


Te vaak lees je in de krant dat er een boot vol vluchtelingen is gezonken. Hoeveel opvarenden er verdronken zijn. En dat we nodig een oplossing moeten vinden voor het vluchtelingenprobleem. Wij willen het publiek er aan herinneren dat er achter deze cijfers mensen schuilgaan. En al die mensen hebben familieleden en vrienden. De ware identiteit van de slachtoffers konden wij niet achterhalen. Maar anoniem mogen zij niet blijven!

Lees hier onze berichtgeving over de rampen met bootvluchtelingen.