Nieuws, 12 november 2017

YouTuber Kelvin strijdt voor VluchtelingenWerk in de Challenges Cup!

Komende weken strijden acht bekende Nederlandse YouTubers voor een zelfgekozen goed doel tijdens de Challenges Cup. De deelnemers voeren allerlei verschillende opdrachten uit waarmee ze geld inzamelen voor het goede doel. YouTuber Kelvin koos voor VluchtelingenWerk. ‘Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik ben tegen bekrompenheid.’
placeholder

Zondag 12 november verscheen het eerste filmpje van Kelvin. Daarin maakt Kelvin kennis met Syrische Johnny, die samen met zijn moeder in Gorinchem woont. Kelvin wil van alles weten: waarom is Johnny eigenlijk gevlucht en hoe heeft VluchtelingenWerk hem geholpen? Aan het eind van het filmpje verklapt Kelvin nóg een reden waarom hij gekomen is. Benieuwd? Bekijk hier het filmpje!

Elke week een nieuwe challenge

Komende weken komen steeds nieuwe filmpjes online waarin de YouTubers opdrachten uitvoeren. Bij elke ‘challenge’ kan Kelvin punten winnen. Met die punten spaart hij een bedrag voor VluchtelingenWerk bij elkaar. Wij vinden het super dat Kelvin ons gekozen heeft en zich op deze manier inzet voor vluchtelingen in Nederland. Het bedrag dat Kelvin ophaalt, zullen we gebruiken om door oorlog verscheurde gezinnen weer bij elkaar te brengen.

 

  • Lees meer over de Challenges Cup
  • De Challenges Cup is ontwikkeld door de Postcode Loterij en Endemol Shine.