, 22 februari 2021

Webinar Nalaten

Steeds vaker besluiten donateurs om een goed doel op te nemen in hun testament. Ook bij VluchtelingenWerk merken we dat. Toch gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs bij het maken van die keuze. Daarom organiseren we op woensdag 3 maart van 15:00 tot 16:00 een webinar (online presentatie) over nalaten waarin wij u graag meer vertellen over de mogelijkheden voor nalaten.

Aanmelden voor het webinar >>

Naast praktische informatie over het opstellen van een testament biedt het webinar ook inspirerende gesprekken met een vluchteling en donateur. Hopelijk geeft dit webinar u nieuwe inzichten die u helpen om uw nalatenschap de vorm te geven die u wenst.

Wij maken voor de organisatie van het webinar gebruik van GoToWebinar, een gebruiksvriendelijk webinarplatform. U komt niet in beeld bij andere deelnemers en u bepaalt zelf of u gebruik maakt van de mogelijkheid om vragen te stellen middels de chatfunctie.

Programma

  • Wat komt er kijken bij het opstellen van een testament? – Martine Dekker, notaris bij Ligthelm en Dekker notarissen te Rotterdam.
  • Gesprek met een vluchteling – Moustafa vluchtte in 2015 uit Syrië. Hij vertelt over zijn vlucht en over het opbouwen van een nieuw leven in Nederland.
  • Gesprek met een donateur – Marije Scheffers vertelt over haar keuze om VluchtelingenWerk op te nemen in haar testament.

Relatiemanager VluchtelingenWerk Nederland, Onno Yska, is uw gastheer en vertelt u graag meer over het werk van VluchtelingenWerk.

Aanmelding

Door uw voor-, achternaam en e-mailadres in te vullen en vervolgens op de rode button ‘Register’ te klikken meldt u zich aan voor het webinar. Ga hier naar de aanmeldingspagina. Direct na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail en informatie over hoe u het webinar kunt volgen.

Vragen

Heeft u vragen over dit webinar of over nalaten in het algemeen? Neem dan contact op met onze relatiemanager Onno Yska. Bel of mail hem gerust. Hij is telefonisch bereikbaar op werkdagen op 020 346 72 15. Of stuur hem een e-mail: oyska@vluchtelingenwerk.nl

Andere informatie

Wilt u andere informatie over nalaten aan VluchtelingenWerk, ga dan naar onze speciale pagina over nalaten of bel met onze donateursservice: (020) 346 72 07.