Confectie/Stoffering

Er zijn meerdere routes voor mensen die handig zijn met een naaimachine.
placeholder

Naast de naaiateliers, waar mogelijk kansen liggen, hebben we contact met Sheltersuit in Enschede. Bij Sheltersuit worden jassen/slaapzakken gemaakt voor dak- en thuislozen (ook vluchtelingen), maar worden ook opdrachten voor externen verwerkt. Er is plaats voor 'kleermakers' die overweg kunnen met een naaimachine: in eerste instantie als vrijwilliger (taal-/werkstage), maar er zijn zeker ook kansen op betaalde functies. Interesse? Neem contact op met Sheltersuit in Enschede.

Via Tempo Team kan je aan de slag bij Auping (bedden fabrikant). Men is op zoek naar 'modinettes'. Dit zijn medewerkers die matrastijken naaien op industriële naaimachines.  Het atelier is hypermodern en de arbeidsomstandigheden zijn zeer goed. Interesse? Neem contact op met de inservice-uitzendbureau van Auping Tempo Team in Deventer.

In Enschede is er meubelstofferingsbedrijf, die intern kandidaten opleidt en waar statushouders, die overweg kunnen met een naaimachine, direct aan de slag kunnen. Interesse? Neem contact op met Hassing Totaalstoffering te Enschede.