Contact

Heb je vragen, suggesties of kunnen we je op een andere manier helpen? Hieronder vind je alle contactgegevens van VluchtelingenWerk Nederland.
placeholder

Algemene vragen

Voor algemene vragen:
Mail naar info@vluchtelingenwerk.nl. Wil je liever bellen, bel dan: (020) 346 72 00

Voor vragen gericht aan bestuur/directie:
Mail naar bestuur@vluchtelingenwerk.nl

 

Vragen van donateurs

Ben je donateur, heb je vragen of wijzigingen rondom je donatie of wil je een donatie opzeggen? Mail naar: donateurs@vluchtelingenwerk.nl of bel: (020) 346 72 07.

 

Ons bezoek- en postadres

VluchtelingenWerk Nederland
Surinameplein 122 | 1058 GV
Postbus 2894 | 1000 CW
Amsterdam

 

placeholder

Locaties VluchtelingenWerk

Op zoek naar een VluchtelingenWerk-locatie? Zoek snel de contactgegevens van VluchtelingenWerk in jouw buurt.

Hier kun je onder andere terecht voor contact met onze begeleiders.

Vragen over hulp aan Oekraïense vluchtelingen

Heb je een vraag die op bovenstaande pagina's niet wordt beantwoord? Mail naar: oekraine@vluchtelingenwerk.nl of bel: 020 300 7000. Bereikbaarheid van dit telefoonnummer: Maandag t/m vrijdag: 9 - 17 uur.

Donateursservice

placeholder

Ons rekeningnummer

Het rekeningnummer van VluchtelingenWerk Nederland is: NL 60 INGB 000 0123 488. Als je wilt doneren, dan kun je dit gemakkelijk online doen. Voor betalingen binnen Europa kun je gewoon het IBAN-nummer gebruiken. Voor betalingen aan VluchtelingenWerk Nederland vanuit een niet-Europees land is de BIC nodig. Dat is INGBNL2A. Het incassant-ID van VluchtelingenWerk Nederland is NL17ZZZ405323330000

Snel online doneren >>

  Informatie voor studenten

  KvK-nummer en Fiscaal nummer/RSIN

  • Het Kamer van Koophandel-nummer van Stichting VluchtelingenWerk Nederland: 40532333
  • Het fiscaal nummer / RSIN van Stichting VluchtelingenWerk Nederland: 0051.83.935

  Pers en media

  Onze persvoorlichters zorgen ervoor dat journalisten zo snel mogelijk antwoord krijgen op hun vragen.

  placeholder

  Klachtenregeling

  VluchtelingenWerk Nederland wil haar cliënten en relaties zorgvuldig behandelen. Toch blijft hulpverlening het werk van mensen. Er kunnen dan ook onbedoeld fouten worden gemaakt. Om deze fouten zo goed mogelijk te herstellen heeft VluchtelingenWerk Nederland een klachtenregeling.

  Klokkenluidersregeling

  Deze regeling regelt de mogelijkheden en bescherming van werknemers die een misstand willen melden. Een werknemer is iemand die nu werk verricht of in het verleden heeft verricht voor onze organisatie. Met of zonder arbeidscontract. Dus ook zzp’ers, vrijwilligers, flexwerkers en stagiairs. Een werknemer kan een melding doen als hij/zij denkt dat er iets mis is in onze organisatie. Ben je een medewerker die een melding wil doen op grond van de klokkenluidersregeling, klik hier voor meer informatie hierover op intranet.

  Ons integriteitsbeleid

  Integriteit is een wezenlijk kenmerk van een professionele en betrouwbare organisatie. Een integere organisatie is een organisatie die recht doet aan alle belanghebbenden. In ons geval zijn dat medewerkers, vrijwilligers, bestuurders, donateurs, projectpartners en overige relaties. Wij willen integriteitsschendingen voorkomen en betrokkenen de mogelijkheid bieden om vermoedens van misstanden en schendingen eenvoudig te melden.

  Meldpunt Integriteit
  Zie of vermoed je dat een werknemer, bestuurder of vrijwilliger van onze organisatie niet integer handelt? Geef dat dan door. Onze integriteitsfunctionaris beoordeelt je melding. Zo nodig vindt verder onderzoek plaats. Geef hier je melding door: meldpuntintegriteit@vluchtelingenwerk.nl

  Opmerkingen over de website

  Heb je opmerkingen over het functioneren van de website? Mail dan naar: webmaster@vluchtelingenwerk.nl