Een eenmalige grote gift

Wij zijn blij met elke gift aan VluchtelingenWerk. Maar een grote gift stelt ons in staat om extra impact te realiseren. Dat kan veel betekenen voor vluchtelingen.
placeholder

We zoeken graag samen met u

Als u nadenkt over het schenken van een groot bedrag aan VluchtelingenWerk, dan kunt u samen met ons bepalen hoe uw gift precies wordt ingezet. Wilt u ons reguliere werk steunen of toch liever een bepaald project, zoals vakantieweken voor vluchtelingkinderen of een muziekproject voor kinderen in azc’s? Of wilt u bijdragen aan werk voor vluchtelingen of in de kosten van gezinshereniging? We zoeken graag samen met u naar een besteding die aansluit bij uw wensen.

placeholder

Persoonlijk contact

Een eenmalige grote gift is vaak maatwerk. Voor advies of een gedachtenwisseling kunt u contact opnemen met onze relatiemanager, Onno Yska via 020 346 72 15 of stuur hem een mail via oyska@vluchtelingenwerk.nl. Hij staat u graag te woord en beantwoordt uw vragen met plezier.

Direct doneren

Wilt u direct doneren zonder persoonlijk contact? Dat kan snel en eenvoudig via het online donatieformulier. Wilt u liever zelf een bedrag overmaken? Dat kan via NL60 INGB 0000 1234 88 t.n.v. VluchtelingenWerk Nederland.

Online doneren
placeholder

Voorbeelden van bestemmingsmogelijkheden

 

Begeleiding tijdens de asielprocedure
In alle fasen van de asielprocedure krijgen asielzoekers ondersteuning van onze betaalde medewerkers en professionele vrijwilligers.

Hulp bij integratie
Als een vluchteling mag blijven, dan helpen de vrijwilligers van VluchtelingenWerk Nederland bij de eerste noodzakelijke stappen in onze complexe maatschappij; denk aan wonen, inkomen, zorg en onderwijs. Zelfstandigheid is het doel van deze begeleiding.

Belangenbehartiging
VluchtelingenWerk pleit bij de overheid en de politiek voor een eerlijke en humane behandeling van vluchtelingen. Soms voeren we actie om verbeteringen te bereiken.

Kindervakantieweken
Het leven in een asielzoekerscentrum is niet gemakkelijk. Daarom organiseert VluchtelingenWerk elke zomer de kindervakantieweken. Zo kunnen kinderen (en hun ouders) er even tussenuit om te ontspannen, nieuwe mensen te ontmoeten en leuke dingen te doen.

Werk voor vluchtelingen
VluchtelingenWerk biedt vluchtelingen ondersteuning bij het vinden van werk of het zetten van stappen die vluchtelingen aantrekkelijker maken voor de arbeidsmarkt. Zelfstandigheid is het doel.

Werken aan gezinshereniging
Gezinnen horen bij elkaar. Daarom helpt VluchtelingenWerk vluchtelingen bij hun gezinshereniging: met advies, begeleiding en financiële steun.

Strategisch procederen
Het project strategisch procederen kaart belangrijke principiële zaken aan bij een Europese rechter, de hoogste rechtelijke instantie. Doel: een eerlijke behandeling van asielaanvragen.

Andere mogelijkheden
Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Heeft u andere ideeën of wilt u meer weten over ons werk? Bel dan met onze relatiemanager, Onno Yska op telefoonnummer (020) 346 72 15 of stuur hem een e-mail via oyska@vluchtelingenwerk.nl.