Hartelijk welkom!

Je hebt VluchtelingenWerk onlangs gesteund met een gift. Wij stuurden je daarom een kaartje om je te bedanken, want wij kunnen ons werk voor vluchtelingen niet uitvoeren zonder steun van mensen zoals jij. We vinden het daarom ook ontzettend belangrijk dat je weet hoe wij ons inzetten voor vluchtelingen. Op deze pagina lees je hoe je daarvan op de hoogte blijft.

Nieuwsbrief Voetsporen

Als donateur ontvang je vier keer per jaar onze nieuwsbrief Voetsporen thuisgestuurd. In deze nieuwsbrief lees je over de het werk dat wij met jouw steun uit kunnen voeren, verhalen over vluchtelingen en vrijwilligers, acties, campagnes en andere wetenswaardigheden. Bij elke Voetsporen vind je ook een brief met een acceptgirokaart. Uiteraard bepaal je zelf of en wanneer je daar gebruik van wilt maken. Soms sturen we een eenvoudig verzoek om steun, zonder Voetsporen.

Jaarverslag

Eén keer per jaar ontvang je een verkort Jaarverslag, waarin wij verantwoording afleggen van het gevoerde beleid en laten zien welke resultaten we hebben behaald in dat jaar.

E-mailnieuwsbrief

Blijf via onze e-mailnieuwsbrief op de hoogte van actuele ontwikkelingen en het laatste nieuws. Ook lees je persoonlijke verhalen van vluchtelingen en over bijzondere acties. Via de nieuwsbrief maak je soms kans op prijzen zoals een bijzonder boek over vluchtelingen of kaartjes voor tentoonstellingen over vluchteling-gerelateerde onderwerpen. Ontvang je deze nog niet? Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief.

VluchtelingenWerk Magazine

Drie keer per jaar verschijnt ons VluchtelingenWerk Magazine met achtergrondartikelen, persoonlijke verhalen en leuke weetjes. Bekijk de laatste magazines online. Ben je nog geen abonnee en wil je het VluchtelingenWerk Magazine thuis ontvangen? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar donateurs@vluchtelingenwerk.nl met vermelding van je adresgegevens.

Facebook en Twitter

Het allerlaatste nieuws over vluchtelingen, het beleid, de ontwikkelingen en bijzondere verhalen lees je op Twitter, Linkedin, Instagram en Facebook.