Vacature, 4 juni 2020

Administratief medewerker statushouders

Gegevens invoeren, dossiers beheren, overzicht houden. En daarmee vluchtelingen ondersteunen in jouw gemeente. Word je daar blij van? Versterk ons team en word administratief medewerker!

Als administratief medewerker zorg je ervoor dat vluchtelingen optimaal geholpen kunnen worden op jouw locatie. Je beheert cliëntendossiers en zorgt dat het archief op orde is. Je verwerkt declaraties van je collega-vrijwilligers en houdt hun gegevens up-to-date. Voorraadbeheer en het plaatsen van bestellingen kunnen ook tot je werkzaamheden behoren, evenals het beheren van agenda’s en inplannen van afspraken. Je neemt deel aan overleggen en eventueel maak je de notulen. Je geeft uitleg aan nieuwe vrijwilligers en stagiaires over de administratieve systemen op jouw locatie. Op verzoek van de teamleider kunnen ook andere administratieve taken tot jouw werkzaamheden behoren. Enthousiast? Meld je aan!

Dit levert het je op
  • Een stimulerende werkomgeving met ruimte voor je eigen ontwikkeling.
  • Volop mogelijkheden om meer te leren over andere culturen.
  • Prettig team onder begeleiding van een beroepskracht.
  • Uitgebreid inwerkprogramma en de mogelijkheid om daarnaast allerlei cursussen te volgen.
  • Reis- of onkostenvergoeding.
Wat heb je nodig om administratief medewerker te worden?

In de eerste plaats kun je goed overweg met een computer. Je bent nauwkeurig en precies en kunt goed overzicht houden. Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Uiteraard verwachten wij een respectvolle houding ten opzichte van cultuurverschillen en een integere omgang met vertrouwelijke informatie. Wij vragen van al onze medewerkers een Verklaring omtrent Gedrag.

Interesse?

Meld je nu aan via ons aanmeldformulier.

Let op: dit is een standaard functieomschrijving, de inhoud kan per locatie afwijken.