Bijzondere giften

Overweegt u een bijzondere gift aan VluchtelingenWerk? Bijvoorbeeld een groter bedrag voor een specifiek doel? Of hebt u iets te vieren? Denkt u na over een periodieke schenking? U kunt veel betekenen met dit soort giften. Wij adviseren u graag over de verschillende manieren van geven. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden.
placeholder
placeholder

Een eenmalige grote gift

Als u nadenkt over het schenken van een groot bedrag aan VluchtelingenWerk, dan kunt u samen met ons bepalen hoe uw gift precies wordt ingezet. Wilt u ons reguliere werk steunen of toch liever een bepaald project? Bekijk alle mogelijkheden en meer informatie.

Alles over de eenmalige grote gift
placeholder

Een jubileum of iets te vieren?

Heeft u iets te vieren? Uw verjaardag, pensionering, huwelijk, jubileum of iets anders? En wilt u liever geen cadeau voor uzelf? In dat geval kunt u uw gasten vragen om een bijdrage voor vluchtelingen. Bestel dan de donatiebox of maak een actiepagina aan.

Geld inzamelen
placeholder

Fonds op Naam

Het is ook mogelijk om een Fonds op Naam binnen VluchtelingenWerk in te stellen. Een Fonds op Naam is een schenking met een gerichte opdracht. Lees alles over deze bijzondere manier van schenken.

Alles over een Fonds op Naam

Doneren van kleding, meubels en andere goederen

VluchtelingenWerk is niet een organisatie waar je spullen kunt doneren voor vluchtelingen. We werken wel samen met het platform Goods for Refugees. Daar kan je online gratis spullen aanbieden voor vluchtelingen in Nederland. Wanneer je er een item plaatst, wordt die ook getoond op ons platform voor vluchtelingen refugeehelp.nl

Een andere optie is om je overtallige meubels en kleding naar een kringloopwinkel te brengen. Vrijwilligers van VluchtelingenWerk laten vluchtelingen zien waar lokale kringloopwinkels zijn, omdat zij vaak baat hebben bij goedkope meubels. Door je spullen aan een kringloop te doneren, help je dus ook vluchtelingen.

Meer informatie over spullen doneren
placeholder

Heeft u nog vragen?

Een bijzondere gift is vaak maatwerk. U hebt een idee wat u wilt bereiken met uw bijdrage. Samen overleggen we waar uw gift het best tot zijn recht komt. Uw wensen staan daarbij centraal.

U kunt daarover contact opnemen met onze relatiemanager Annemarie Teske op telefoonnummer (020) 346 72 13 of stuur ons een e-mail: ateske@vluchtelingenwerk.nl. Ze staat u graag te woord en beantwoordt uw vragen met plezier.