Geld inzamelen

Heeft u iets te vieren? Uw verjaardag, pensionering, huwelijk, jubileum of iets anders? En wilt u liever geen cadeau voor uzelf? In dat geval kunt u uw gasten vragen om een bijdrage voor vluchtelingen. Zo wordt uw feest ook hun feest.

U kunt ons reguliere werk steunen of een bepaald project, zoals vakantieweken voor vluchtelingkinderen of een muziekproject voor kinderen in asielzoekerscentra. Of u kunt bijdragen aan werk voor vluchtelingen of in de kosten van gezinshereniging. Als u hierover geadviseerd wilt worden of even van gedachten wilt wisselen, dan kunt u contact opnemen met onze relatiemanager.

Geld inzamelen met een donatiebox

U kunt uw gasten ook vragen om een bijdrage in een donatiebox te doen. VluchtelingenWerk heeft hiervoor een speciale donatiebox. Deze kunt u op uw werk, sportclub, kerk of ergens anders neerzetten. U kunt uw gasten ook vragen om hun bijdrage naar uw bankrekening over te maken. Later kunt u het bedrag naar VluchtelingenWerk overmaken: Doneer online of maak de opbrengst zelf over naar: IBAN NL 60 INGB 0000 1234 88 ten name van VluchtelingenWerk Nederland onder vermelding van 'Opbrengst ......' Vul hier in om welke gelegenheid het ging. Als u daarbij uw naam en adres vermeldt, ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging waarin wij u bedanken voor de bijdrage. Als u deze gegevens niet vermeldt, hoort u verder niets van ons.

Via het online actieplatform van VluchtelingenWerk

In een paar stappen maak uw een eigen actiepagina aan om donaties op te halen voor vluchtelingen. Vraag uw gasten om donaties voor vluchtelingen en maak samen het verschil. Met uw feestje helpen u en uw gasten vluchtelingen met het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland. Want met uw steun staan vluchtelingen die in ons land veiligheid en bescherming zoeken er niet alleen voor.