Ben jij onze nieuwe vrijwilliger?

Niemand laat zonder reden zijn huis, baan en familie achter. Mensen vluchten voor onderdrukking, oorlog of vervolging. In Nederland moeten zij weer helemaal opnieuw beginnen. Ze beheersen de taal nog niet en moeten hun weg vinden in onze samenleving. Begrip en ondersteuning zijn daarbij heel hard nodig. Ook jouw steun en betrokkenheid is hard nodig. Ben jij onze nieuwe vrijwilliger?

Noord-Nederland

Uitgelicht | Regio

donderdag 19 december 2019

VluchtelingenWerk steekt samen met MJD de handen uit de mouwen om statushouders te interesseren voor een baan in de bouw of techniek. In...

woensdag 4 december 2019

Sinds 2015 is VluchtelingenWerk Groningen gevestigd in de Goudvink aan de Goudlaan en zijn er tientallen inburgeringscursussen gegeven.

vrijdag 29 november 2019

Fiere Ferhalen tijdens een bijzonder matineeconcert van de Jouster Fanfare.

MT & Raad van Toezicht

VluchtelingenWerk Noord-Nederland is een Stichting met het dagelijkse bestuur door de directeur-bestuurder en het Management Team. De eindverantwoording ligt in handen van de Raad van Toezicht.

Maatschappelijke begeleiding

Nederland is voor statushouders in het begin nog heel complex. Gedegen maatschappelijke begeleiding zorgt voor een betere start in de maatschappij en uw gemeente.

Bekend maakt Bemind

'Als mensen een vluchteling spreken, dan is hij al snel niet meer 'die ander', maar een mens met een verhaal, een mens van vlees en bloed.'

Contact

 

Regiokantoor Stichting VluchtelingenWerk Noord-Nederland
Friesestraatweg 191-3
9743 AC Groningen Route
info-noord@vluchtelingenwerk.nl
T 050 - 57 57 290 maandag tot en met vrijdag

VluchtelingenWerk Noord-Nederland

Like ons op Facebook

Klachten en privacy

Wij willen al onze cliënten, relaties en medewerkers (betaald, onbetaald, stagiairs) zorgvuldig behandelen. Toch blijft ons werk het werk van mensen. Er kunnen fouten worden gemaakt.