Ben jij onze nieuwe vrijwilliger?

Niemand laat zonder reden zijn huis, baan en familie achter. Mensen vluchten voor onderdrukking, oorlog of vervolging. In Nederland moeten zij weer helemaal opnieuw beginnen. Ze beheersen de taal nog niet en moeten hun weg vinden in onze samenleving. Begrip en ondersteuning zijn daarbij heel hard nodig. Ook jouw steun en betrokkenheid is hard nodig. Ben jij onze nieuwe vrijwilliger?

Noord-Nederland

Uitgelicht | Regio

maandag 19 juli 2021

Wil jij ook jouw eigen ervaringen inzetten om nieuwkomers verder te helpen? In deze cursus leer je om jouw persoonlijke verhaal te...

maandag 19 juli 2021

In week 33 (de week van 16 augustus 2021) starten weer de fysieke lessen alfabetisering, inburgering (A1 - A2 niveau) en...

vrijdag 9 april 2021

Lesgeven en les krijgen is emotie. Dat moet je voelen, horen en zien en de beste manier is in het fysieke leslokaal

MT & Raad van Toezicht

VluchtelingenWerk Noord-Nederland is een Stichting met het dagelijkse bestuur door de directeur-bestuurder en het Management Team. De eindverantwoording ligt in handen van de Raad van Toezicht.

Kijk hier voor de actuele openingstijden VluchtelingenWerk

In verband met de coronamaatregelen hebben wij een aangepaste dienstverlening.

“Een nieuwe start vanuit een moeilijke situatie”

Een klein jaar werkt Allert van der Hoeven nu als ‘consulent Landen van Herkomst’ vanuit VluchtelingenWerk Noord Nederland, voor het project Met Opgeheven Hoofd 2 (MOH2).

95 jarige vrijwilliger bij VluchtelingenWerk Noord-Nederland

16-01-2020
95 jarige vrijwilliger

Dat veel vrijwilligers bij VluchtelingenWerk Noord Nederland de pensioengerechtigde leeftijd zijn gepasseerd is algemeen bekend.

Maatschappelijke begeleiding

Nederland is voor statushouders in het begin nog heel complex. Gedegen maatschappelijke begeleiding zorgt voor een betere start in de maatschappij en uw gemeente.

Bekend maakt Bemind..

'Als mensen een vluchteling spreken, dan is hij al snel niet meer 'die ander', maar een mens met een verhaal, een mens van vlees en bloed.'

Contact

In verband met de coronamaatregelen hebben wij een aangepaste dienstverlening.

Kijk in het document actuele openingstijden van de locaties van VluchtelingenWerk in Noord-Nederland.

Indien de locatie niet in het bestand staat; kijk dan op de site onder de locatie voor contactgegevens of neem telefonisch contact op met de locatie. 

Regiokantoor Stichting VluchtelingenWerk Noord-Nederland
(geen publieksfunctie; alleen op afspraak)

Friesestraatweg 191-3
9743 AC Groningen Route
info-noord@vluchtelingenwerk.nl
T 050 - 57 57 290 maandag tot en met vrijdag

 

VluchtelingenWerk Noord-Nederland

Like ons op Facebook

Klachten en privacy

Wij willen al onze cliënten, relaties en medewerkers (betaald, onbetaald, stagiairs) zorgvuldig behandelen. Toch blijft ons werk het werk van mensen. Er kunnen fouten worden gemaakt.