Welkom bij VluchtelingenWerk Noord-Nederland

De Stichting VluchtelingenWerk Noord-Nederland (VWNN) is actief in de provincies Groningen, Fryslân en Drenthe. VWNN begeleidt en adviseert asielzoekers, vluchtelingen en migranten. Op deze website vindt u informatie over al onze werkzaamheden en locaties, zowel de integratiekantoren, inburgeringslocaties als de AZC's.

 

December 2016 / januari 2017

Veel kantoren van VluchtelingenWerk Noord-Nederland zijn gesloten of hebben beperkte openingstijden in de periode van 27 tot en met 30 december.

In het nieuwe jaar zijn we weer present.

 

Inburgering:

Voor de invalpool van NT2 docenten voor voor Groningen, Friesland en Drenthe zoeken we dringend gecertificeerde (of daartoe een opleiding volgende) NT2 docenten.

Hier gaat u rechtstreeks naar de vacature:

https://www.vluchtelingenwerk.nl/noordnederland/vacatures/vluchtelingenwerk-noord-nederland-zoekt-met-spoed-nt2-docenten-voor-diverse-locaties

Voor de inburgeringslocatie in Hoogeveen zijn we ook op zoek naar een docent:

https://www.vluchtelingenwerk.nl/noordnederland/vacatures/nt2-docenten-1

 

Vacatures voor vrijwilligers:

Op verschillende locaties zijn extra vrijwilligers nodig, raadpleeg daarvoor de vacature pagina.

 

VluchtelingenWerk Noord-Nederland beheert het Humanitair Fonds, waaruit wij onder andere bijdragen aan gezinsherenigingen. Zeker nu, is een donatie aan het fonds zeer welkom! Klik hier voor meer informatie.

Media wordt verzocht contact op te nemen met onze medewerker Communicatie en Marketing: Bregtje de Weert  tel. 050-5757290  mail communicatienoord@vluchtelingenwerk.nl

(wijz. 24/12/2016 MT))

Nieuws

Vacatures

Bekijk alle vacatures van VluchtelingenWerk Noord-Nederland

Uitgelicht

Like ons!

Volg ons!