Werkgevers gezocht

Laten we vluchtelingen als een kans zien. Een kans voor u als werkgever om vacatures te vervullen en de nodige diversiteit op de werkvloer te krijgen. De meeste vluchtelingen willen het liefst zo snel mogelijk aan de slag. Daarnaast is werk de beste manier om te integreren. VluchtelingenWerk brengt werkgevers en vluchtelingen bij elkaar. Dat is goed voor werkgevers, vluchtelingen en voor Nederland.

Wel moeten vluchtelingen een extra kloof overbruggen zoals het leren van de taal, het inburgeringsexamen halen, en bekend raken met de Nederlandse arbeidsmarkt en (werk)cultuur. VluchtelingenWerk begeleidt hen om deze brug te slaan om volwaardig en duurzaam mee te kunnen doen in de Nederlandse maatschappij. Daarvoor zoeken wij samenwerking met werkgevers, opleiders en de lokale overheid. Samen maken we het verschil!

Ga mee op reis richting werk!

Keuzecarrousel Bouw & Techniek. Elke maand, vanaf maart 2020. Aanmelden op kansrijkberoep.nl/opleidingen

Uitgelicht | Werkgevers

[created]

Statushouders kunnen in deze onrustige periode op onze steun blijven rekenen, we blijven urgente vragen behandelen. Maar we mijden...

[created]

In verband met de landelijke maatregelen voor de bestrijding van het coronavirus hebben wij besloten om de expertmeeting ' Verdieping...

[created]

Statushouders, onbenut potentieel

Met deze titel nam Mamadou Congo van VluchtelingenWerk Noord-Nederland een deel van het publiek...

Project VIP - Kansen in Werk

Project VIP - Kansen in werk

Vluchtelingen willen zo snel mogelijk participeren in de Nederlandse samenleving, onder andere op de arbeidsmarkt.

Contactpersoon voor werkgevers

Heeft u een baan, stageplek of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Of wilt u meer informatie over andere vormen van samenwerking met VluchtelingenWerk? Dan komen we graag met u in contact.

Karin Veld
Beleidsadviseur Arbeidsparticipatie
kveld@vluchtelingenwerk.nl
T 06-53902456

Ook inburgeringsscholen VluchtelingenWerk dicht.

De inburgeringslessen van VluchtelingenWerk gaan vanaf maandag 16 maart 2020 niet door. Alle leslocaties in het hele land zijn gesloten. Deze maatregel is genomen in verband met de door de overheid afgekondigde maatregelen  ter bestrijding van het coronavirus.