Werkgevers gezocht

Laten we vluchtelingen als een kans zien. Een kans voor u als werkgever om vacatures te vervullen en de nodige diversiteit op de werkvloer te krijgen. De meeste vluchtelingen willen het liefst zo snel mogelijk aan de slag. Daarnaast is werk de beste manier om te integreren. VluchtelingenWerk brengt werkgevers en vluchtelingen bij elkaar. Dat is goed voor werkgevers, vluchtelingen en voor Nederland.

Wel moeten vluchtelingen een extra kloof overbruggen zoals het leren van de taal, het inburgeringsexamen halen, en bekend raken met de Nederlandse arbeidsmarkt en (werk)cultuur. VluchtelingenWerk begeleidt hen om deze brug te slaan om volwaardig en duurzaam mee te kunnen doen in de Nederlandse maatschappij. Daarvoor zoeken wij samenwerking met werkgevers, opleiders en de lokale overheid. Samen maken we het verschil!

AddToAny

Delen Tweet Delen Delen Mail

Uitgelicht | Werkgevers

[created]

Donderdag(1 nov) en vrijdag zijn 18 Eritreers en 13 Syriërs gestart met hun traject van Mijn Toekomst.  De komende 3 maanden volgen zij...

[created]

Tijdens het integratie diner op 16 oktober van VluchtelingenWerk  Noord-Nederland in de Jacobs Douwe Egberts fabriek in Joure..

[created]

Na enkele maanden hard werken, hebben vier van de vijf deelnemers aan de pilot Stagewerkfit
tbv bakkerijmedewerkers vandaag hun...

Project VIP - Kansen in Werk

Project VIP - Kansen in werk

Vluchtelingen willen zo snel mogelijk participeren in de Nederlandse samenleving, onder andere op de arbeidsmarkt.

Contactpersoon voor werkgevers

Heeft u een baan, stageplek of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Of wilt u meer informatie over andere vormen van samenwerking met VluchtelingenWerk? Dan komen we graag met u in contact.

Alinda Bennink
Senior teamleider Arbeidsparticipatie en Integratie
 
Marjan Kroone
Accountmanager
mkroone@vluchtelingenwerk.nl
T 06-51279529