Concrete vacatures

In onze regio zijn er op meerdere plekken concrete vacatures om direct op te solliciteren:

Medewerkers Thuiszorg gezocht in Zwolle, Apeldoorn en Deventer

Wat: Huishoudelijk werk thuis bij hulpbehoefdigden, veelal ouderen.

Waar: Zwolle, Apeldoorn en Deventer

Eisen: Het aantal werkuren per week zal maximaal 20 tot 24 uur zijn. Dagdelen kunnen afgesproken worden, maar liggen dan vast ivm de cliënten. Men start met een buddy, die het 'vak' zal leren. De duur van de ondersteuning van de buddy is flexibel en naar behoefte. Gewenst taalniveau is minimaal A2. Vervoer naar de werkadressen kan per fiets. Men start met behoud van uitkering. Bij goed functioneren zal na een jaar een vast contract worden aangeboden. Interessant is dat de baan te combineren is met het hebben van schoolgaande kinderen. Men kan na het naar school brengen van de kinderen aan de slag en is ook weer op tijd thuis.


Operators gezocht bij DYKA in Steenwijk

Wat: DYKA is een grote werkgever (meer dan 700 medewerkers) in de gemeente Steenwijk en produceert onder meer plastic buizen.  Men zoekt operators (A), die eventueel door willen groeien naar operators (B). Binnen DYKA werken vaste medewwerkers, maar ook veel uitzendkrachten en medewerkers via de NoordWest-groep (voormalig SW-bedrijf). Er is veel aandacht voor de werknemer.

Waar: Steenwijk

Eisen: Affiniteit met techniek, minimaal taalniveau A2 en bereidheid om in ploegendienst te werken.


Vleesverwerkingsbedrijf Tuna (Halal) te Elst is op zoek naar inpakkers, chauffeurs en schoonmakers

Wat: Tuna Slachterij & Vleeswaren is leverancier van Halal geslacht vlees. Tuna Slachterij & Vleeswaren slacht en verwerkt runderen en schapen/lammeren volgens Islamitische regels. Deze worden dagelijks bezorgd in binnen- en buitenland aan groothandels, slagerijen, supermarkten en restaurants. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar :

INPAKKERS (M) voor 24 tot 40 uur per week
CHAUFFEURS (M) voor 24 tot 40 uur per week
SCHOONMAKERS (M/V) voor 24 tot 40 uur per week

Waar: Elst

Eisen:  • Rijbewijs (B) (alleen voor chauffeur)    • Collegialiteit + Sociaal in de omgang    • Klantvriendelijk en bereidwillig    • Geen 9 tot 5 mentaliteit    • Turks sprekend + Moslim is een pre. Wij bieden: • Een prettige werksfeer
 • Marktconforme salariëring   • Goede doorgroeimogelijkheden

 


DIT Techniek te Nijmegen biedt instroomtraject in de Installatietechniek

Wat: DIT Techniek (uitzendbureau/detacheerder) biedt een opleidingstraject in de installatietechniek , waarbij men na 2-3 maanden betaald aan het werk gaat en daarna start met een BBL-opleiding (niveau2)

Waar: Nijmegen en omgeving

Eisen: Taalniveau A2. Beschikbaarheid  minimaal 32 uur. Technische assessment behoort tot de aannameprocedure. Opleiding (inclusief VCA) neemt 4 weken,gevolgd door een proefplaatsing van minimaal 1 maand (met behoud van uitkering). Reiskosten worden vergoed.


Autobedrijf te Apeldoorn is op zoek naar Automonteur

Wat: Een merk onafhankelijk autobedrijf is op zoek naar een ervaren automonteur (onderhoud verrichten aan auto’s, het analyseren en oplossen van storingen, uitvoeren van reparaties)

Waar: Apeldoorn

Eisen:  Je pakt je verantwoordelijkheid waar en wanneer het nodig is.  Je bent een harde werker met goede zin die voor geen taak terugdeinst en plezier haalt uit de afwisseling in het werk.  Je werkt graag in een klein teamverband en bent een collegiale werknemer.  Je hebt een klantvriendelijke houding.  Je hebt de opleiding tot 1e of 2e autotechnicus/automonteur of vergelijkbare buitenlandse opleiding gevolgd.  Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.  Je hebt aantoonbare ervaring in reparatie en onderhoud van auto’s. Wat bieden wij jou? Begeleiding door de eigenaar. Prettige werksfeer. Kans op een vast contract. Na de inwerk- en begeleidingsperiode een marktconform salaris volgens de cao. Reiskostenvergoeding.


AS Watson (Kruitvat) te Heeteren, biedt via Manpower plaats aan Logistiek Medewerkers

Wat: Het bedrijf biedt eenvoudig logistiekwerk aan (LBO-niveau), waarbij gestart wordt met enkel dagdiensten (eerste halfjaar) en met ondersteuning van een buddy binnen het bedrijf. Het gaat om repeterende werkzaamheden. Er is voldoende ruimte om binnen het bedrijf verder te ontwikkelen.

Waar: Heeteren

Eisen: Gewenst taalniveau minimaal A2 en lichamelijk fit. Beschikbaarheid minimaal 24 uur per week.  In verband met de bereikbaarheid van de locatie is eigen vervoer wenselijk


Restaurant 'de Hongerige Wolf' te Ommen/Hardenberg, biedt betaalde opleidingsplaats voor een Kok

Wat: Het restaurant is een erkend leerbedrijf en werkt samen met het Deltion College en Alfa College. Er is een mogelijkheid om onervaren te starten en zodra mogelijk een BBL-traject te gaan volgen tot Kok.

Waar: De locatie ligt in tussen Ommen en Hardenberg

Eisen: Motivatie en bereidheid om in de avonduren en weekenden te werken. Het restaurant is open van woensdag t/m zondag van 11uur 's ochtends tot 21u30 's avonds (22uur in de weekenden). Men komt direct betaald in dienst, maar ontvangt geen reiskostenvergoeding. Een parttime start behoort tot de mogelijkheden. Functie is beschikbaar vanaf september 2019.


Twence, energieleverancier en recyclingbedrijf te Hengelo, heeft vacatures voor Technische Processoperator

Wat: Een hypermodern bedrijf met groot ontwikkelingspotentieel zoekt technische  processoperators.  Als operator bestuur je de processen zo optimaal mogelijk. Problemen help je oplossen en zonodig voer je onderhoud uit. Er wordt gewerkt in flexibele dagdienstenen bij toerbeurt op zaterdag.

Waar: Hengelo

Eisen: MBO werk- en denkniveau, affiniteit met techniek en/of techniesche opleiding, goede communicatieve vaardigheden (minimaal taalniveau A2), hands-on mentaliteit en zelfstandige instelling, flexibel en accuraat en fysiek in een goede conditie.


Holland Baits, fabrikant van visvoer te Lathum, biedt werkstageplaats aan

Wat: Een kleine producent van visvoer heeft plaats voor een medewerker die helpt bij het wegen, verpakken en stickeren van de productie.

Waar: Lathum

Eisen: Een goede motivatie en zorgvuldigheid zijn de enige eisen. De stageplaats kan en mag gecombineerd worden met de inburgering.


De Buitenzaak, een kleinschalige Zeilmakerij te Giesbeek, biedt werkstageplaats aan

Wat: De Buitenzaak, een eenmanszaak, maakt en repareert zeilen en parasols en heeft plannen om tassen te gaan maken.  Er is plaats voor een medewerker, die een werkstageplaats zoekt. Bij goed functioneren is er kans op een betaalde functie.

Waar: Giesbeek

Eisen: Technisch inzicht en handigheid met een naaimachine is een pré. De stageplaats kan en mag gecombineerd worden met de inburgering.


Monteur gezocht bij Dijkema Aluminium Ramen & Deuren te Doetinchem

Wat: De firma Dijkema, een middelgroot bedrijf, zoekt monteurs voor het maken van aluminium ramen en deuren.

Waar: Doetinchem

Eisen: De monteur wordt intern opgeleid.  Men moet handig zijn, technisch inzicht hebben en zorgvuldig en secuur kunnen werken.  Vooropleiding in de metaal is een pré, maar niet noodzakelijk. Vanzelfsprekend wordt een goede motivatie gevraagd.


Vos Bedrijfswagens zoekt Automonteur (vrachtwagens)

Wat: Vos Bedrijfswagens is een klein bedrijf dat gebruikte vrachtwagens inkoopt en exporteert naar voornamelijk Afrika en Zuid-Amerika. Voor de reparatie van gebruikte vrachtwagens is men op zoek naar een ervaren automonteur

Waar: Nijmegen en omgeving

Eisen: De automonteur moet ervaring hebben met dieselmotoren, gemotiveerd en betrouwbaar zijn . In verband met de slechte bereikbaarheid van de locatie, moet kandidaat eigenvervoer (auto of fiets) hebben. Rijbewijs voor deze functie is een pré.


Café Restaurant Toro te Zutphen is op zoek naar gemotiveerde Kok of Kok in opleiding

Wat: Café Restaurant Toro bevindt zich in het centrum van Zutphen. Het personeel komt uit diverse landen en er is ervaring met statushouders. Men zoekt een kok voor de bereiding van o.a. salades, tapaś en nagerechten. Eventuele opleiding wordt geboden.

Waar: Centrum van Zutphen

Eisen: Belangrijkste eis is motivatie en geduld en de bereidheid om soms lang en hard te werken, zoals in de Horeca vaak gevraagd wordt. Er wordt geen vooropleiding vereist. Gewenst taalniveau is minimaal A2.  Men hoopt op een langdurig dienstverband. De werkuren zijn voornamelijk overdag: 12:00 - 18:00. Bij uitzondering kan er overwerk gevraagd worden tot 22:00.


H&S-group in Barneveld heeft diverse vacatures: Heftruckchauffeur, Productiemedewerker en Lopendeband medewerker

Wat: De H&S group transporteerd en herverpakt vloeibare voedingsstoffen (sappen, oliën, etc). Voor de afdeling 'Cleaning en Filling' zoeken ze verschillende medewerkers:

Heftruckchauffeur

Als heftruckchauffeur/ productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het schadevrij en op een veilige manier transporteren van goederen/pallets, alsmede het laden en lossen van vrachtwagens.

Wat ga je doen?
    • Volgens de instructies plaatsen van goederen;
    • Het juist invullen van pakbonnen en interne laad- en losbonnen;
    • Het schoonhouden van het buitenterrein en kleine reparaties aan pallets.

Wat verwachten wij?
    • Je hebt minimaal LBO/MBO werk- en denkniveau;
    • Een praktische instelling;
    • Flexibiliteit;
    • Teamspeler;
    • Nederlands en/of Engels taal;
    • Pre is ervaring met het werken met voedingsmiddelen;

Wat bieden wij?
Werken als heftruckchauffeur/ productiemedewerker betekent een verantwoordelijke en zelfstandige positie in een professionele organisatie; Hierbij horen een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Productiemedewerker

Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het verwerken van onze producten (glycerine, lecithine, eetbare oliën). Dit houd in; het uitvoeren van alle werkzaamheden die te maken hebben met het afvullen (in IBC, drum en bag in box), opslaan en reinigen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het invullen van de bijhorende documenten voor de klant.

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, je hebt een positieve stelling en een flexibele en brede inzet. Daarnaast is het belangrijk dat je accuraat kan werken en kwaliteitsbewust bent.

Je bent een belangrijke schakel in het verwerkingsproces van start tot finish, vandaar is een opleiding op MBO niveau gewenst. Communicatie met het team is essentieel, daarom is het belangrijk dat je goed Nederlands en/ of Engels spreekt.

Lopendeband Medewerker

Bij deze funcite moet je fysiek sterk zijn. Pallets moeten bij voorbeeld gestapeld worden. Voor de rest betreft het een eenvoudige functie met herhalende werkzaamheden, waarbij geen eigen initiatief vereist is.


IKEA: Werkstage van 6 maanden met uitzicht op betaalde functie bij goed functioneren

Vacature: medewerker IKEA Food- spoelkeuken (24-32 uur)

Wat: IKEA Zwolle is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega, die graag samenwerkt en houdt van aanpakken. In deze functie ben je onderdeel van het team van IKEA FOOD. Je zal voornamelijk werkzaam zijn in de spoelkeuken. Hier komt alle afwas vanuit het restaurant en de keuken binnen. IKEA is een groot woonwarenhuis. IKEA Food is een belangrijk onderdeel van deze winkel. Het aantal uur zal tussen 24-32 uur liggen en zal verdeeld zijn over 4 dagen. De werktijden zullen liggen tussen 11:00 – 20:00 en bij voorkeur ook in het weekend.

Waar: Zwolle

Eisen: Eerste instantie betreft dit een stageplek voor 6 maanden met behoud van uitkering.  Startdatum kan per direct en zal in overleg met de juiste kandidaat zijn.

Vacature: medewerker logistiek (16-24 uur)

Wat: IKEA Zwolle is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega, die het niet erg vindt om vroeg op te staan en zijn/haar handen uit de mouwen te steken. In deze functie ben je onderdeel van het team van logistiek. Je zult voornamelijk bezig zijn het karton en overige afval wat vrij komt tijdens het ochtend proces. In het ochtendproces wordt de hele winkel gevuld met onze producten. In deze rol help je het team met het wegbrengen van het karton en verwerken in de afvalpers. IKEA is een groot woonwarenhuis. Logistiek is een belangrijk onderdeel, dit team zorgt ervoor dat iedere dag de winkel er weer goed gevuld en netjes uitziet zodat de klant kan kopen wat hij/zij wil.

Waar: Zwolle

Eisen: Het aantal uur is in overleg, maar kan rond de 24 uur zijn verdeeld over 4-5 dagen. De werktijden zullen liggen tussen 6:00 – 12:00. De zaterdag zal sowieso een dag zijn waarop je veel zult werken.
In eerste instantie betreft dit een stageplek voor 6 maanden met behoud van uitkering. Startdatum kan per direct en zal in overleg met de juiste kandidaat zijn.


NettStaff, een uitzendorganisatie in de electro- en installatietechniek biedt ism Kropman Installatietechniek een kortdurend opleidingstraject aan met baangarantie

Wat: Nettstaff organiseert ism Kropman Installatietechniek een kortdurende basistraining aan (4 weken) in de electrotechniek (inclusief VCA), gevolgd door een arbeidscontract van 1 jaar bij positief resultaat.

Waar: Kropman is een landelijk installatiebureau. De training zal in Breukelen plaatsvinden, maar reiskosten worden vergoed en lunch wordt verzorgd

Eisen: Goede motivatie, minimaal A2 taalniveau, ervaring in de electrotechniek is een pré


ARRIVA, Bus- en treinvervoerder, biedt leerwerktrajecten, met mogelijke doorstroom naar opleiding tot buschauffeur, machinist of monteur

Wat: Arriva, een bus- en treinonderneming, biedt leerwerktrajecten aan waarbij men start in een serviceteam van Arriva en waar eerst gewerkt wordt aan de werknemersvaardigheden. Het serviceteam doet allerlei karweitjes: schoonmaak van trainen en bussen, stations, etc. Dit is voor een periode van maximaal 6 maanden. Daarna selecteerd Arriva potentiële buschauffeurs, machinisten en technisch personeel uit de groep en die worden dan ism het Graafschap College opgeleid en komen in dienst van Arriva. Het actief zijn in het serviceteam valt te combineren met de inburgering.

Waar: Doetinchem

Eisen: Arriva vraagt een goede motivatie en interesse om door te groeien naar de functie van buschauffeur, machinist of monteur. Arriva biedt een 'taxipas' waarmee vrij gereisd kan worden met bus en trein van Arriva.


Vegetarisch Zorgcentrum Felixoord te Oosterbeek vraagt diverse vrijwilligers

Wat: Het kleinschalige en gemoedelijke zorgcentrum Felixoord verzorgt zo 'n 40 ouderen en kan goed hulp van vrijwilligers gebruiken die zijn/haar Nederlandse taal verder willen verbeteren en/of kennis willen maken met de zorg. Ze vragen ondersteuning bij de maaltijden, het koffieschenken, in de activiteitenbegeleiding en om te wandelen met ouderen.

Waar: Oosterbeek

Eisen: Men vraagt gemotiveerde vrijwilligers die bereid zijn om te helpen en om aandacht te geven aan ouderen. Hiervoor is een basis niveau Nederlands een vereiste. Men biedt begeleiding: de vrijwilliger loopt mee met een beroepskracht of een ervaren vrijwilliger. Werkuren zijn in overleg, evenals de werkzaamheden. Er wordt een reiskostenvergoeding geboden tot 30 kilometer vanaf Oosterbeek. Een ideale plek voor statushouders die overwegen om verder te gaan in de zorg en eerst hun Nederlands willen verbeteren. Kan goed gecombineerd worden met de inburgering of een vervolg zijn op VIP.


Technicians (Arnhem/Zwolle), een uitzendbureau in de techniek, zoekt kandidaten

Wat: Het gaat met name om functies in de metaalsector, installatietechniek en procestechniek.

Waar: Afhankelijk van de plaatsing

Eisen:

*        Voldoende beheersing van de Nederlandse taal in iig woord
*        In bezit van een rijbewijs
*        Zijn klaar met hun inburgeringscursus
*        Bereidheid om een bbl traject te volgen ( niet nodig bij kandidaten met een werkverleden mits ze in dezelfde branche verder willen )
*        In bezit van een duidelijk CV

Pré’s:

*        In bezit van een competentieprofiel
*        Een assessment met kwaliteiten en kennis van een bepaalde branche of persoonlijke eigenschappen.
*        VCA diploma
*        Herwaardering van hun, in land van herkomst behaalde diploma’s of certificaten.

Staan open om trainingen aan te bieden .


Schoonmaakorganisatie Succes te Nijmegen zoekt schoonmaakmedewerkers

Wat: Het schoonmaakbedrijf zoekt medewerkers voor objecten in Nijmegen en omstreken. Er wordt gewerkt vanuit de hoofdlocatie in Nijmegen. Succes maakt voornamelijk kantoren en trappenhuizen schoon. Werkuren zijn in overleg.

Waar: Nijmegen en omstreken

Eisen: Kandidaten dienen gemotiveerd en betrouwbaar te zijn. Men hoeft niet ervaren te zijn, want het bedrijf zorgt voor de opleiding en begeleiding . Het bedrijf streeft naar een langdurig arbeidsverband. Nederlandse taalniveau A2 is voldoende.


Vos Bedrijfswagens zoekt Frans-sprekende acquisiteur

Wat: Vos Bedrijfswagens is een klein bedrijf dat gebruikte vrachtwagens inkoopt en exporteert naar voornamelijk Afrika en Zuid-Amerika. Voor de inkoop van gebruikte vrachtwagens dient de acquisiteur Franse transportbedrijven telefonisch te benaderen.

Waar: Nijmegen en omgeving

Eisen: De acquisiteur moet communicatief sterk zijn, de Franse taal goed te beheersen, leergierig en betrouwbaar te zijn . In verband met de slechte bereikbaarheid van de locatie, moet kandidaat eigenvervoer (auto of fiets) hebben. Rijbewijs voor deze functie is niet vereist.


DECO Coating Industrie te Apeldoorn: Vacatures voor een  productiemedewerker & een technisch medewerker

In een middelgrootbedrijf (8 werknemers)  zijn de hieronder volgende vacatures.  Bedrijf is zeer flexibel en sociaal. Werk kan gecombineerd worden met inburgering (uren in overleg) en uiteindelijk doorgroeien naar 40u/week.

Productiemedewerker

Over ons
Deco Coating Industrie B.V. is producent van kunststof halffabrikaten voor vloer- en wandsystemen en reparatiesystemen. De producten zijn verkrijgbaar als  1 en 2 componenten afwerksystemen en worden ontwikkeld en geproduceerd in onze fabriek in Apeldoorn. De producten worden bovendien getest in ons eigen laboratorium.

Wij leveren uitmuntende kwaliteit watergedragen of oplosmiddelvrije epoxy en polyurethaan afwerksystemen.
Onze producten worden geleverd onder onze eigen naam of indien gewenst onder private label. Voornamelijk leveren wij aan de groothandel maar ook direct aan de verwerker.

Wij zoeken nieuwe collega’s voor onze productie

Werkzaamheden: Afvullen van productielijnen, Etiketteren van producten, Halen van grondstoffen, Verzendklaar maken van eindproducten, Orders klaar zetten, Schoonmaken

Functie-eisen: VMBO-MBO diploma,  Werkervaring in de chemie is een pré geen vereiste, Nauwkeurig
Sociaal vaardig, Goede communicatie vaardigheden, Beheersing van de Nederlandse taal (A2), Beschikt over een proactieve werkhouding, Accuraat en secuur

Wat bieden wij? Afwisselend en verantwoordelijk werk in teamverband. Werken in een groeiende organisatie met ruimte voor eigen initiatief. Een plezierige en informele werksfeer. Geen ploegen, werktijden 8.00 uur tot 17.00 uur

 

Technisch medewerker productie coatings met eventuele doorgroeimogelijkheden

Bedrijfsomschrijving;
Deco Coating Industrie B.V. is een fabrikant van oplosmiddelvrije en watergedragen coatings (verf gerelateerd), lijmen en reparatiemiddelen. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met enthousiaste medewerkers (8). Ons bedrijf focust zich op de niche markt en heeft een zeer flexibele instelling naar zijn klanten toe. In verband met groei van ons bedrijf zoeken wij nieuw talent die zich binnen het bedrijf de komende jaren wil ontwikkelen. Dit zal de eerste jaren ondersteund worden door het ontwikkelings laboratorium, de technische afdeling en de productie manager.

Functiebeschrijving: Produceren van diverse producten aan de hand van recepturen. Je leert productieprocessen en technieken te analyseren en optimaliseren om de beoogde productiedoelstellingen te behalen. Plannen en organiseren van productieactiviteiten. Je wordt verantwoordelijk voor de implementatie van de beleidslijnen en procedures op vlak van veiligheid- en kwaliteitsnormen. Je communiceert met de verschillende afdelingen en je rapporteert aan de productiemanager. Uitvoeren van onderhoud aan machines. Hiervoor is inzicht en ervaring met techniek een pré.

Functie eisen: Opleiding MBO in de technische sector met eventuele aanvullingen in soortgelijke opleidingen/cursussen. Enige jaren werkervaring in liefst soortgelijk bedrijfsomgeving. Woont in de omgeving van Apeldoorn.

Vaardigheden: Nauwkeurig, kritisch, leergierig, zelfstandig, gedisciplineerd, klantgericht, sociaal vaardig, open en proactieve werkhouding, flexibel, teamspeler, goede beheersing van de Nederlandse taal, redelijke beheersing van de Engelse taal, affiniteit met techniek en machines, beheersing basis computervaardigheden en basisvaardigheden rekenen

Wij bieden:  40-urige werkweek, contract met uitzicht op vaste baan.


Turris te Kootwijkerbroek: Gezocht autocad-tekenaar

Wat: (autocad-)Tekenen van ontwerpen van zendinstallaties van hoogwaardige netwerken

Waar: Kootwijkerbroek

Eisen: MBO niveau 3-4 werk- en denkniveau, beheersing van autocad-tekenprogramma's, motivatie, eigenvervoer ivm slechte bereikbaarheid met openbaar vervoer.


Van der Valk Hotel Leusden: Housekeeping medewer(st)er (ongeveer 4 - 24 uur p/w)

Wat: Opmaken van bedden, verwisselen van beddengoed e.d.; Schoonmaken van inventaris en stofzuigen/dweilen van kamers, Schoonmaken en desinfecteren van badkamers en toiletten, Aanvullen verbruiksartikelen, Afvoeren afval en gebruikt serviesgoed

Waar: Leusden

Eisen: Gastgericht, Verantwoordelijk, Oog voor detail / Nauwgezet, Flexibel: Beschikbaar tussen 9.00 en 15.00 uur,
Beschikbaar tijdens feestdagen.


Daas Baksteen zoekt nieuwe collega’s in Azewijn

Daas Baksteen is een gevestigde naam in de productie van gevelbakstenen en straatbakstenen. Met bijna 100 enthousiaste medewerkers produceren wij in onze bedrijven in Azewijn en Winterswijk een grote variëteit in hoogwaardige bakstenen.

A Onderhoudsmonteurs Werktuigbouw M/V
In teamverband verrichten van allround onderhoudswerkzaamheden in een sterk gemechaniseerde en geautomatiseerde productieomgeving. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een 2 of 3 ploegenrooster. Daarnaast ben je bereid buiten de standaard werktijden ingezet te worden en draai je mee in een consignatierooster.
Taken: uitvoeren van inspecties, preventief en correctief onderhoud, oplossen van storingen, uitvoeren van revisies
verrichten van ombouwwerkzaamheden aan machines en / of installaties

Profiel: ( bijna afgeronde) opleiding werktuigbouwkunde op MBO 3  4 niveau, kennis van hydrauliek en pneumatiek
ervaring in een soortgelijke functie is een pré., zelfstandig, planmatig en onder tijdsdruk kunnen werken
service- en resultaatgericht, goede communicatieve vaardigheden, bereid opleidingen te volgen


B Onderhoudsmonteur Elektrotechniek M/V
In teamverband verrichten van allround onderhoudswerkzaamheden in een sterk gemechaniseerde en geautomatiseerde productieomgeving (S5 en S7 besturingssystemen). De werkzaamheden worden uitgevoerd in een 2 ploegenrooster van maandag tot en met vrijdag. Daarnaast ben je bereid buiten de standaard werktijden ingezet te worden en draai je mee in een consignatierooster.

Taken: signaleren, lokaliseren en verhelpen storingen aan machines, technische installaties en besturingssystemen ( hard- en software), bijhouden van de elektrotechnische documentatie, indien nodig ondersteunen bij mechanische werkzaamheden

Profiel: (bijna) afgeronde opleiding Elektrotechniek of Megatronica op MBO 3 4  niveau, kennis van S5 en S7 besturingssystemen is een pre, zelfstandig, planmatig en onder tijdsdruk kunnen werken, service- en resultaatgericht, goede communicatieve vaardigheden, bereid opleidingen te volgen


C Machine-/ Technisch Operators M/V
De operator bedient moderne PLC gestuurde productie-installaties voor bakstenen. Naast de bediening is de operator ook verantwoordelijk voor het ombouwen en instellen van de installaties. De productiewerkzaamheden worden zodanig uitgevoerd dat de productiedoelstellingen zowel in hoeveelheid als in kwaliteit, behaald worden. De werkzaamheden worden in een twee of drie ploegendiensten uitgevoerd.

Taken: signaleren en verhelpen van storingen/defecten ( eventueel gezamenlijk met de TD); uitvoeren van gebruikersonderhoud ( smeren, schoonmaken machines en werkplek); uitvoeren van procescontroles en registraties ten behoeve van de kwaliteitsborging.

Profiel: (bijna afgeronder) technische opleiding op MBO 3 4 niveau of Vapro A, productiegericht met een hoog kwaliteitsbewustzijn, goede communicatieve vaardigheden


Hassing Totaalstoffering BV te Enschede: Meubelstofferingsbedrijf zoekt medewerkers

Wat: In het atelier van het bedrijf worden meubels gestoffeerd, variërend van fauteuils en banken tot trein- en vliegtuigstoelen.
Waar: Enschede
Eisen: Je moet overweg kunnen met een naaimachine en/of ervaring hebben als meubelmaker. Je wordt intern opgeleid. Ook moet je gemotiveerd zijn en voldoende Nederlands spreken om instructies te kunnen volgen.


Breman Installatietechniek: Installatiemonteur

Wat: Breman is op zoek naar mensen die intern opgeleid willen worden tot installatiemonteur.
Waar: Regio Utrecht/Veenendaal/Ede
Eisen:  Gemotiveerd. Technisch inzicht en handig. Redelijke beheersing van het Nederlands. In het bezit van NL-rijbewijs of bereidheid om te behalen

Interesse?

Voor meer info kun je terecht bij Ton Olofsen, tolofsen@vluchtelingenwerk.nl