Zonder de steun van betrokkenen kan VluchtelingenWerk Oost Nederland haar werk niet doen. Ook uw steun is van harte welkom. U kunt ons op verschillende manieren helpen: vrijwilliger worden, donateur worden (of een eenmalige gift doen) of door VluchtelingenWerk als bedrijf te sponsoren.

 • Als vrijwilliger

  Meer dan 4500 vrijwilligers maken het werk van VluchtelingenWerk Oost Nederland mogelijk. Als vrijwilliger draag je bij aan een samenleving met verbeterde kansen voor nieuwkomers en kun je tegelijkertijd je eigen vaardigheden verder ontwikkelen.

  Lees verder
 • Als stagiair

  Heb je zin in een boeiende en leerzame stageplaats waar je in aanraking komt met mensen van zeer verschillende achtergronden, leeftijden en culturen?

  Lees verder
 • Als donateur

  De heer B. komt uit Pakistan en was daar predikant. Zijn geloofsgemeenschap werd nauwlettend gadegeslagen door de Taliban. De Taliban stuurde zijn broer een brief, waarin vermeld werd dat ze hem zouden vermoorden wanneer ze hem zouden vinden. Ook...

  Lees verder
 • Als bedrijf

  VluchtelingenWerk heeft de steun uit het bedrijfsleven hard nodig om ons werk uit te kunnen voeren. Als maatschappelijk partner kunt u direct een bijdrage leveren en ons structureel steunen. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden en wat...

  Lees verder
 • Sponsorpagina

  Verschillende organisaties in ons werkgebied dragen VWON een warm hart toe. Als sponsor leveren zij een structurele financiële bijdrage aan onze organisatie. Wilt u weten wie onze sponsoren zijn?

  Lees verder