Putten

In driekwart van alle Nederlandse gemeenten begeleiden wij vluchtelingen, maar helaas niet in deze gemeente. De begeleiding ligt bij een welzijnsorganisatie of de gemeente. Wat kan VluchtelingenWerk wél doen in deze gemeente? Voor de volgende zaken staan wij altijd open:

  • Stageplek, baan of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Ga naar de pagina Voor Werkgevers.
  • Voor meer informatie over gastlessen en voorlichting over en door vluchtelingen, ga naar Voor Scholen
  • Wellicht kun je als vrijwilliger terecht bij de organisatie die statushouders begeleidt in deze gemeente. Of je wordt vrijwilliger of stagiaire bij VluchtelingenWerk in een naburige gemeente. Klik hier voor alle vacatures in deze regio.
  • Voor complexe vragen op het gebied van vreemdelingenrecht kunnen externe partijen zich melden bij het Regionaal Steunpunt Rechtsbescherming (RSR). Denk daarbij aan uitgeprocedeerden, 1F, voornemen tot intrekking van een verblijfsvergunning, en complexe, afgewezen gezinsherenigingszaken. Gebruik de algemene contactgegevens rechts op deze pagina om met een RSR in contact te komen.

Contact

Vluchtelingen in deze gemeente met vragen over huisvesting en begeleiding: neem contact op met de gemeente of met de organisatie die vluchtelingen begeleidt.

Algemene contactinformatie

Hoofdkantoor Stichting VluchtelingenWerk Oost
Oude Oeverstraat 120, 6811 JZ Arnhem
Route
info-oost@vluchtelingenwerk.nl
026-3702777

 

Contactpersoon werkgevers

Ton Olofsen
tolofsen@vluchtelingenwerk.nl
T 06-55 05 32 69

Contactpersoon scholen

Maja Wannet
Bekendmaaktbemind-oost@vluchtelingenwerk.nl
T 026-3838363