VluchtelingenWerk in Lochem

De vrijwilligers van VluchtelingenWerk begeleiden vluchtelingen in Lochem. Zij worden aangestuurd door een beroepskracht.
We begeleiden vluchtelingen bij hun asielprocedure, huisvesting, integratie, taal en werk. Daarnaast geven we voorlichting op scholen.

  • Heeft u een stageplek, baan of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Ga naar de pagina Voor werkgevers.
  • Voor meer informatie over gastlessen en voorlichting over en door vluchtelingen, ga dan naar de pagina Voor scholen.
verborgen

VluchtelingenWerk Oost Nederland

VluchtelingenWerk Oost Nederland zet zich in voor de bescherming van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Dat doen we lokaal, in 63 gemeentes in met name Overijssel en Gelderland. Doe je mee? 

Oost Nederland

Uitgelicht | Lochem

maandag 29 juni 2020

VluchtelingenWerk Oost Nederland startte per 22 juni weer met fysieke inburgeringslessen.  In de weken ervoor kregen geïnteresseerde...

vrijdag 19 juni 2020

Om te voorkomen dat vluchtelingen in deze coronatijd in de financiële problemen komen, maakte VluchtelingenWerk informatieve filmpjes over...

maandag 16 maart 2020

De dienstverlening van VluchtelingenWerk gaat tijdens de coronacrisis zo goed mogelijk door. Statushouders en asielzoekers kunnen in deze...

Vacatures in Lochem

Vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Kijk snel of er een vrijwilligersvacature is die bij jou past.

In Lochem zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Met jouw inzet kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen. Je kunt hen wegwijs maken in het complexe Nederland, helpen hun gezin te herenigen, de taal oefenen en nog veel meer. Klik op onderstaande knop voor alle vacatures in Lochem.

Contact

VluchtelingenWerk gemeente Lochem

Algemene contactinformatie
Graanweg 1a 7242 AT Lochem
Route 
lochem@vluchtelingenwerk.nl
Teamleider Dieuwertje Butter

Informatie voor vluchtelingen

Spreekuur:
In Lochem zijn we beperkt open vanwege het Corona-virus. Neem contact op per mail, dan kijken we hoe we je het beste kunnen helpen. Voor urgente vragen zijn we open op woensdag van 15:00 - 16:00 uur. Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag zijn we ook te bereiken via 06-22757734.

 

 

Contactpersoon werkgevers

Ton Olofsen
tolofsen@vluchtelingenwerk.nl
06-55 05 32 69