VluchtelingenWerk in Rheden

De vrijwilligers en beroepskrachten van VluchtelingenWerk begeleiden vluchtelingen in Rheden. We begeleiden hen bij hun asielprocedure, huisvesting, integratie, taal en werk. 

  • Heeft u een stageplek, baan of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Ga naar de pagina voor werkgevers.
  • Voor meer informatie over gastlessen en voorlichting over en door vluchtelingen, ga dan naar de pagina voor scholen.

VWON Rheden is Kernpartner van het Taalhuis Veluwezoom. Het samenwerkingsverband heeft als doel laaggeletterdheid terug te dringen en de taal-, reken- en digitale vaardigheden van inwoners uit de gemeenten te versterken. Lees meer over het Taalhuis op deze website.

verborgen

VluchtelingenWerk Oost Nederland

VluchtelingenWerk Oost Nederland zet zich in voor de bescherming van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Dat doen we lokaal, in 63 gemeentes in met name Overijssel en Gelderland. Doe je mee? 

Oost Nederland

Uitgelicht | Rheden

maandag 29 juni 2020

VluchtelingenWerk Oost Nederland startte per 22 juni weer met fysieke inburgeringslessen.  In de weken ervoor kregen geïnteresseerde...

vrijdag 19 juni 2020

Om te voorkomen dat vluchtelingen in deze coronatijd in de financiële problemen komen, maakte VluchtelingenWerk informatieve filmpjes over...

maandag 16 maart 2020

De dienstverlening van VluchtelingenWerk gaat tijdens de coronacrisis zo goed mogelijk door. Statushouders en asielzoekers kunnen in deze...

Vacatures in Rheden

Vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Kijk snel of er een vrijwilligersvacature is die bij jou past.

In Rheden zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Met jouw inzet kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen. Je kunt hen wegwijs maken in het complexe Nederland, helpen hun gezin te herenigen, de taal oefenen en nog veel meer. Klik op onderstaande knop voor alle vacatures in Rheden.

Contact

VluchtelingenWerk gemeente Rheden

 
Algemene contactinformatie
'Buurthuis De Poort', Heeckerensstraat 201, 6882 DA Velp
rheden@vluchtelingenwerk.nl
0313-419695
Telefonische bereikbaarheid: dinsdag 9.00-12.00 en donderdag 11.30-14.30
Of maandag t/m donderdag via 06-23364678
Teamleiders Maaike Ensing en Zahya Laoukili

Informatie voor vluchtelingen

Spreekuur: dinsdag 9.00-12.00 en donderdag 11.30-14.30 uur

Contactpersoon werkgevers

Ton Olofsen
tolofsen@vluchtelingenwerk.nl
06-55 05 32 69