VluchtelingenWerk in Scherpenzeel

De vrijwilligers en beroepskrachten van VluchtelingenWerk begeleiden vluchtelingen in Scherpenzeel.

  • Heeft u een stageplek, baan of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Ga naar de pagina 'Voor werkgevers'.
  • Voor meer informatie over gastlessen en voorlichting over en door vluchtelingen, ga dan naar de pagina 'Voor scholen'.

verborgen

VluchtelingenWerk Oost Nederland

VluchtelingenWerk Oost Nederland zet zich in voor de bescherming van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Dat doen we lokaal, in 63 gemeentes in met name Overijssel en Gelderland. Doe je mee? 

Oost Nederland

Uitgelicht | Scherpenzeel

woensdag 26 augustus 2020

Maandagavond 14 september houdt VluchtelingenWerk Veenendaal een vrijwilligersinformatieavond voor iedereen die wil weten wat vrijwilligers...

maandag 29 juni 2020

VluchtelingenWerk Oost Nederland startte per 22 juni weer met fysieke inburgeringslessen.  In de weken ervoor kregen geïnteresseerde...

vrijdag 19 juni 2020

Om te voorkomen dat vluchtelingen in deze coronatijd in de financiële problemen komen, maakte VluchtelingenWerk informatieve filmpjes over...

Vacatures in Scherpenzeel

Vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Kijk snel of er een vrijwilligersvacature is die bij jou past.

In Scherpenzeel zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Met jouw inzet kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen. Je kunt hen wegwijs maken in het complexe Nederland, helpen hun gezin te herenigen, de taal oefenen en nog veel meer. Klik op onderstaande knop voor alle vacatures in Scherpenzeel.

Contact

VluchtelingenWerk gemeente Scherpenzeel

Algemene contactinformatie
p/a De Sterke Arm 3-A
3901 EK Veenendaal
veenendaal@vluchtelingenwerk.nl
0318-523678
Telefonische bereikbaarheid: maandag t/m donderdag 9.00-17.00
Teamleider: Conny van Kooten

Informatie voor vluchtelingen

In Scherpenzeel heeft VWON geen eigen kantoor. Cliënten kunnen gebruik maken van het kantoor in Veenendaal.


 

Contactpersoon werkgevers

Ton Olofsen
tolofsen@vluchtelingenwerk.nl
06-55 05 32 69