VluchtelingenWerk in Steenwijkerland

De vrijwilligers en professionele beroepskrachten van VluchtelingenWerk begeleiden vluchtelingen in Steenwijkerland. We begeleiden hen bij hun asielprocedure, huisvesting, integratie, taal en werk. Daarnaast geven we voorlichting en gastlessen over vluchtelingen.

  • Heeft u een stageplek, baan of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Ga naar de pagina 'Voor werkgevers'.
  • Voor meer informatie over gastlessen en voorlichting over en door vluchtelingen, ga dan naar de pagina 'Voor scholen'.
verborgen

VluchtelingenWerk Oost Nederland

VluchtelingenWerk Oost Nederland zet zich in voor de bescherming van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Dat doen we lokaal, in 63 gemeentes in met name Overijssel en Gelderland.

Oost Nederland

Uitgelicht | Steenwijkerland

maandag 16 maart 2020

De dienstverlening van VluchtelingenWerk gaat tijdens de coronacrisis zo goed mogelijk door. Statushouders en asielzoekers kunnen in deze...

maandag 21 oktober 2019

Yasin hikt nog aan tegen het spreken en begrijpen van gesproken taal en ik heb besloten hem niet te sparen. Ik ben afgestapt van mijn Jip-...

vrijdag 14 december 2018

Vele jaren ervaring en een flinke dosis motivatie om die kennis hier in Nederland in te zetten. Misschien ken je wel een vluchteling die...

Vacatures in Steenwijkerland

Vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Kijk snel of er een vrijwilligersvacature is die bij jou past.

In Steenwijkerland zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Met jouw inzet kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen. Je kunt hen wegwijs maken in het complexe Nederland, helpen hun gezin te herenigen, de taal oefenen en nog veel meer. Klik op onderstaande knop voor alle vacatures in Steenwijkerland.

Contact

VluchtelingenWerk gemeente Steenwijkerland

Stationsplein 1
8331 GM Steenwijk
T 0521 - 346746
steenwijkerland@vluchtelingenwerk.nl
Telefonische bereikbaarheid: dinsdag en donderdag 9.00-17.00
Teamleiders: Ahmad Gidder en Celia Nitrauw

Informatie voor vluchtelingen

Spreekuur:
dinsdag:  11.00 tot 13.30 uur
donderdag:  11.00 tot 13.30 uur

 

Contactpersoon werkgevers

Ton Olofsen
tolofsen@vluchtelingenwerk.nl
06-55 05 32 69