VluchtelingenWerk in Tiel

De vrijwilligers en beroepskrachten van VluchtelingenWerk begeleiden vluchtelingen in Tiel. We begeleiden hen bij hun asielprocedure, huisvesting, integratie, taal en werk. 

  • Heeft u een stageplek, baan of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Ga naar de pagina voor werkgevers.
  • Voor meer informatie over gastlessen en voorlichting over en door vluchtelingen, ga dan naar de pagina voor scholen.
verborgen

VluchtelingenWerk Oost Nederland

VluchtelingenWerk Oost Nederland zet zich in voor de bescherming van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Dat doen we lokaal, in 63 gemeentes in met name Overijssel en Gelderland. Doe je mee?

Oost Nederland

Uitgelicht | Tiel

maandag 29 november 2021

Vluchten is duur en levensgevaarlijk. Daarom kan een gezin vaak maar één iemand laten vertrekken. Dat is vaak de vader, maar soms de moeder...

maandag 19 juli 2021

De AZC's zitten vol met mensen die al heel lang wachten op hun asielprocedure. De IND werkt deze achterstanden nu weg. Daarom verhuizen...

donderdag 8 april 2021

Van Harderwijk tot Hardenberg, van Nijmegen tot Nunspeet, bij ons vind je ontzettend veel leuke en leerzame stagevacatures in september.

Vacatures in Tiel

Vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Kijk snel of er een vrijwilligersvacature is die bij jou past.

In Tiel zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Met jouw inzet kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen. Je kunt hen wegwijs maken in het complexe Nederland, helpen hun gezin te herenigen, de taal oefenen en nog veel meer. Klik op onderstaande knop voor alle vacatures in Tiel.

Contact

VluchtelingenWerk gemeente Tiel

Algemene contactinformatie
1ste Bleekveldstraat 4 4001 NZ Tiel
Route
tiel@vluchtelingenwerk.nl
0344-667590
Telefonische bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag 9.00-17.00
Teamleider Saskia Klijn
Juridisch teamleider: Sandra van Tweel

Informatie voor vluchtelingen

Spreekuur:
Spreekuren zijn ALLEEN op afspraak  op maandag en donderdag van 13.00 tot 15.00 uur en vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur. Bellen naar 0344-667590 of mailen naar tiel@vwon.nl om een afspraak te maken.

Leslocatie Inburgering

1ste Bleekveldstraat 4 4001 NZ Tiel
Route
Teamleider Inburgering Jamaâ Hammadi