Word stagiair

Je zoekt een stageplek waar je veel kunt leren, zelf verantwoordelijkheid draagt, in een team werkt én waarin je doelgroep heel divers is? Gevonden! VluchtelingenWerk is een fantastische stageplek voor studenten Social Work, SJD, Toegepaste Psychologie of HBO-recht. En met 64 locaties in Overijssel en Gelderland, kun je vast terecht op een plek in jouw omgeving.

Juridische stagiares houden zich vooral bezig met asielprocedures en procedures tot gezinshereniging. Dat kan zowel op een AZC zijn als in een gemeente, of een combi daarvan. Stagiaires Social Work helpen vluchtelingen om hun plek te vinden in de nieuwe gemeente. 

We krijgen op het moment veel verzoeken voor een stageplek voor eerstejaars Social Work, daar zijn helaas geen mogelijkheden meer voor!!

NB: Wij hebben ook zeer weinig mogelijkheden voor afstudeerstages of - onderzoeken. Daarnaast kunnen wij helaas geen plaats bieden aan maatschappelijke stages voor middelbareschool scholieren.

Jonathan is stagiair Social Work, bekijk het filmpje voor een indruk!

Jonathan en Yemane - VluchtelingenWerk Oost Nederland

 

“Ik probeer ze met een lach de deur uit te sturen.”

Joshua Dijkman (22 jaar) zit helemaal op zijn plek als stagiair maatschappelijke begeleiding bij VluchtelingenWerk Zwolle.

‘Ik sta dichtbij mijn cliënt en zij zijn blij met de begeleiding'

23-11-2018

Ibitsame El Kafroune rijdt drie dagen per week van Leerdam naar Ede voor haar stage.

'Deze stageplek is genieten'

11-12-2018

"Waar gerechtigheid bestaat is een thuis’’, aldus de prachtige uitspraak van de Jemenitische Yunnes. Samen met zijn coach, stagiair Tom, wil hij in Nederland een nieuwe toekomst op te bouwen.