VluchtelingenWerk Nederland: organisatie, missie, vissieOver VluchtelingenWerk

Dag in dag uit maken we ons sterk voor vluchtelingen en asielzoekers. Wie zijn de mensen achter VluchtelingenWerk? Wat zijn daarbij onze belangrijkste drijfveren? En hoe zijn we georganiseerd. Lees er alles over.

 

 • Nieuws

  Ben je benieuwd wat het nieuws is rond vluchtelingen en asielzoekers? En naar onze standpunten daarover? Blijf op de hoogte en bekijk al onze nieuws- en persberichten.

  Lees verder
 • Contact met Landelijk Bureau

  Wil je contact met het Landelijk Bureau opnemen? Bekijk ons bezoek- en postadres, onze mailadressen, telefoonnummers en informatie over het bestellen van onze producten.

  Lees verder
 • Onze regio's

  VluchtelingenWerk is actief in vijf regio's, die allemaal te vinden zijn op deze website. Ga naar het overzicht van de regio's en kijk wat ze doen.

  Lees verder
 • Vacatures

  VluchtelingenWerk Nederland zet zich in voor vluchtelingen en asielzoekers. Ongeveer 14.000 vrijwilligers en enkele honderden betaalde medewerkers maken dat mogelijk. Regelmatig is VluchtelingenWerk op zoek naar nieuwe medewerkers: betaald, vrijwillig of als stagiair.

  Lees verder
 • Missie en visies

  Dagelijks zetten we ons in voor vluchtelingen en asielzoekers. Wil je weten wat daarbij onze belangrijkste drijfveren zijn? Lees alles over onze missie en visie.

  Lees verder
 • Verenigingsraad, Raad van toezicht en Bestuur

  VluchtelingenWerk telt vijf regio's, vele lokale afdelingen, een verenigingsraad en een bestuur. Kijk hoe onze organisatie in elkaar zit en wie onze bestuursleden zijn.

  Lees verder
 • Onze geschiedenis

  Als vluchteling kun je in Nederland altijd rekenen op onze steun. En dat al meer dan dertig jaar! Ga mee terug in de tijd en bekijk onze belangrijkste mijlpalen.

  Lees verder

Kom in actie voor vluchtelingen op Koningsdag 2018